Οι δηλώσεις στην “πρώτη” από Τσίτα και Παπαθανασίου

Αρης Σούδας | 26 Ιουλίου 2021, 20:38

Ενας νέος και ένας παλιός τοποθετήθηκαν με δηλώσεις τους με την ευκαιρία της έναρξης της προετοιμασίας για τον Αρη Σούδας. Πρόκειται για τους Κώστα Τσίτα και Κώστα Παπαθανασίου.

Ο Τσίτας, που επιστρέφει ουσιαστικά στην ομάδα που ξεκίνησε το ποδόσφαιρο δήλωσε ενθουσιασμένος που θα φορέσει και πάλι την φανέλα του Αρη, ενώ ο Παπαθανασίου στάθηκε στο γεγονός να συνεχίσει να υφίσταται ο κρητικός όμιλος. Οπως σχολίασε μάλιστα η ομάδα του ότι έχει ενισχυθεί σε τέτοιο βαθμό, που, θεωρεί ότι μπορεί ν’ ανταπεξέλθει ακόμα κι αν χρειαστεί να παίξει με ομάδες της Αθήνας.

Ο έμπειρος επιθετικός τόνισε συγκεκριμένα πως, «το πιο σημαντικό είναι να έχουμε επιτέλους μία γεμάτη χρονιά που δεν θα έχει διακοπές όπως έγινε πέρσι. Επίσης να μην έχουμε τραυματισμούς που είναι πάρα πολύ σημαντικό γιατί είχαμε πολύ μεγάλη αποχή, ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά πέρσι. Εχουμε ενισχυθεί σημαντικά, πήραμε κάποιους πολύ καλούς παίκτες, έχουμε κρατήσει τη βάση μας από την προηγούμενη ομάδα και πιστεύω ότι πάλι θα κάνουμε μια χρονιά αν όχι ανάλογη της περσινής, ακόμα καλύτερη. Για μας, όπως και για όλες τις ομάδες της Κρήτης είναι πολύ σημαντικό να διατηρηθεί ο κρητικός όμιλος. Θεωρώ ότι θα είναι πολύ θετικό εφόσον γίνει αυτό. Μέχρι στιγμής απ’ όσο γνωρίζουμε προς αυτή την κατεύθυνση κινούνται τα πράγματα και ελπίζουμε να παραμείνουν έτσι. Εάν χρειαστεί τώρα να πάμε στην Αθήνα και να παίξουμε με ομάδες της Αθήνας είμαστε προετοιμασμένοι για όλα… Το ρόστερ μας έχει χτιστεί και για τις δύο περιπτώσεις», ήταν οι δηλώσεις που έγιναν από τον Παπαθανασίου.

Από την πλευρά του ο Κώστας Τσίτας είπε τα εξής: «Με χαροποιεί το γεγονός ότι επέστρεψα στην ομάδα που ξεκίνησα. Από πέρσι το ήθελα πολύ, ήταν ο στόχος μου, δεν έγινε, έγινε φέτος… Σίγουρα κάθε αλλαγή φέρνει διαφορετική ψυχολογία στον κάθε άνθρωπο. Νιώθω ότι έχω ανέβει ψυχολογικά και είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι στον Αρη Σούδας».

 

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad