Οι δηλώσεις Πετράκη και Ξύδα από το ΔΑΚ Γάλλου

Χανιά | 30 Οκτωβρίου 2017, 20:36

Απόλυτα ικανοποιημένος από την πειθαρχία, το πάθος και τη συγκέντρωση που έβγαλαν οι παίκτες του σε όλο το 90λεπτο, ήταν ο προπονητής του ΑΟ Χανιά/Κισσαμικού, Γιώργος Πέτράκης, μετά την πολύ σπουδαία νίκη με τον Καραϊσκάκη Άρτας.

Ο νεαρός τεχνικός τόνισε ότι η ομάδα του δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από τον αντίπαλο της, ενώ θα μπορούσε να είχε πετύχει και παραπάνω από ένα γκολ στο ματς βάσει των ευκαιριών που δημιούργησε.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Πετράκη έχουν ως εξής: «Σαν πρεμιέρα πρωταθλήματος σίγουρα υπήρχαν πολλές ιδιαιτερότητες σε αυτό το παιχνίδι που είχαμε να αντιμετωπίσουμε και μία από αυτές χωρίς να μας επηρεάζει ήταν ότι παίζαμε μακριά από το σπίτι μας, παρότι ήταν εντός έδρας παιχνίδι. Οι ποδοσφαιριστές μου, τα παιδιά, πραγματικά και στα 90′ ήταν απόλυτα πειθαρχημένοι και συγκεντρωμένοι στο σχέδιο που εμείς  είχαμε επιλέξει να παίξουμε σαν ομάδα. Έβγαλαν στο γήπεδο και ψυχή και πάθος και θέληση για τη νίκη, στοιχεία που εμείς θέλουμε να έχουμε και σαν γενική εικόνα παιχνιδιού το σχόλιό μου είναι ότι δεν θυμάμαι κάποια ευκαιρία να απειληθήκαμε ιδιαίτερα. Στην απέναντι πλευρά σίγουρα θα μπορούσαμε να πετύχουμε και κάποιο δεύτερο τέρμα, το οποίο δεν ήρθε και λίγο στο τέλος μέσα από τις στατικές φάσεις αγχωθήκαμε, γιατί ο αντίπαλος έφερε μπάλες μέσα στην περιοχή και κληθήκαμε να τις διαχειριστούμε. Πολλά συγχαρητήρια προς τους παίκτες μου, πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό, έχουμε πολλή συνέχεια ακόμα, ήταν η πρεμιέρα. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον κόσμο που ταξίδεψε από τα Χανιά κι ήρθε κοντά μας. Σίγουρα στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι στα Χανιά τον θέλουμε κοντά μας, είναι μία νέα προσπάθεια απ’ όλους, από εμάς, από τους παίκτες, από τη διοίκηση. Επειδή είναι κάτι το οποίο φαίνεται ότι δημιουργείται για κάτι καλό, θα είναι όμορφο να αγκαλιάσουν κι αυτοί αυτή την προσπάθεια».

ksidas syn typoy

Δηλώσεις έκανε και ο σκόρερ του νικητήριου τέρματος, Γιώργος Ξύδας, που ανέφερε ότι η ομάδα του ακολούθησε το πλάνο που τους ζήτησε ο προπονητής για να έρθει στο τέλος αυτή η σημαντική νίκη.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Ξύδα έχουν ως εξής:«Πιστεύω ότι κάναμε ένα πολύ καλό ξεκίνημα και μπήκαμε με το δεξί. Καταφέραμε και ακολουθήσαμε το πλάνο που μας ζήτησε ο προπονητής μας, παρά το άγχος της πρεμιέρας, ανταπεξήλθαμε πολύ σωστά. Ήμασταν σε όλο τον αγώνα κυρίαρχοι, είχαμε αρκετές ευκαιρίες για γκολ και θα μπορούσε να ανοιχτεί κι άλλο το σκορ. Είμαστε ευχαριστημένοι για την προσπάθειά μας και το αποτέλεσμα και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι που είναι με τον Εργοτέλη».

 

 

Estrella
/psiloritischania