Οι δηλώσεις Παπαπαναγή για τους κινδύνους του ματς με τον Πανιώνιο

ΟΦΗ | 4 Οκτωβρίου 2019, 19:49

Ο συνεργάτης του Γιώργου Σίμου, Περικλής Παπαπαναγής, μίλησε για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, τον οποίο χαρακτήρισε επικίνδυνο αντίπαλο, λόγω του πολύ υψηλού αισθήματος αυτοσυντήρησης που δείχνει τα τελευταία χρόνια.

Το μέλος του προπονητικού επιτελείου του ΟΦΗ από την άλλη ξεκαθάρισε ότι ανεξαρτήτως αντιπάλου και με όλο τον σεβασμό που δείχνει η ομάδα της Κρήτης σε κάθε αντίπαλο στόχος είναι η δική της σταθεροποίηση και η βελτίωση της απόδοσής της.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο ΟΦΗ TV έχουν ως εξής: «Ο Πανιώνιος αν δεν υπήρχε η επιβολή της ποινής του αυτή τη στιγμή θα είχε 4 βαθμούς και δε θα ήταν στην τελευταία θέση. Επίσης τα τελευταία χρόνια έχει πολύ υψηλό αίσθημα αυτοσυντήρησης, οπότε αυτό τον καθιστά επικίνδυνο. Αλλά πέρα απ’ αυτό, με όλο τον σεβασμό προς τους αντιπάλους μας που έχουμε αντιμετωπίσει και θα αντιμετωπίσουμε στο μέλλον, εκείνο που μας αφορά εμάς περισσότερο είναι η σταθεροποίηση και η βελτίωση της δικής μας απόδοσης. Οπότε εμείς στοχεύουμε σε αυτό ανεξαρτήτως αντιπάλου και με όλο τον σεβασμό προς όλους τους αντιπάλους που θα συναντήσουμε.

Ανεξαρτήτως αποτελέσματος και χρονικής στιγμής εμείς θα πρέπει να επιδεικνύουμε την απαραίτητη σταθερότητα και συναισθηματικά και όσον αφορά την απόδοσή μας. Για εμάς και αυτό είναι μία πρόκληση. Πολλές φορές τα πράγματα δεν είναι όπως τα θέλουμε, ένα αποτέλεσμα μπορεί να είναι λίγο αρνητικό, αλλά εμείς έχουμε την υποχρέωση, στους εαυτούς μας πάνω απ’ όλα, με μία συναισθηματική σταθερότητα να προσπαθούμε να ανατρέπουμε οποιοδήποτε αποτέλεσμα και να διευρύνουμε και νίκες αν το αποτέλεσμα είναι υπέρ μας.

Η έδρα κάθε ομάδας είναι το σπίτι της οπότε κι εμείς αυτό το γήπεδο που έχει μία πάρα πολύ όμορφη ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα είναι μία έξτρα βοήθεια. Ο κόσμος θα έρθει σε πολιτισμένο πλαίσιο να κάνει αυτό που θέλει να κάνει, να υποστηρίξει την ομάδα του. Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να τον βάλουμε πολύ έντεχνα στην εξίσωση και ο μόνος τρόπος για να τον βάλουμε στην εξίσωση και να τον κάνουμε σύμμαχό μας είναι να δείξουμε αγωνιστικότητα μέσα στο παιχνίδι και καλό ποδόσφαιρο, δηλαδή συνδυαστικό».

Απόδοση δηλώσεων: athlitiko

 

Estrella
Minetta top plus
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/blentcoffee

Rabona ad