Οι δηλώσεις Λεμονή, Μαναρώλη για Ιεράπετρα

Χανιά | 13 Ιανουαρίου 2023, 15:06

Ως αντίπαλοι του ΟΦΙ στην Ιεράπετρα θα επιστρέψουν οι Καλούδης Λεμονής και Νίκος Μαναρώλης, μιλώντας για το κυριακάτικο παιχνίδι.

/Bella Pizza

Τόσο ο ποδοσφαιριστής των Χανίων όσο και ο εκ των προπονητών μίλησαν για τον στόχο της νίκης.

Ο Νίκος Μαναρώλης ανέφερε αρχικά για την αναμέτρηση στο “Πέτρος Βουζουνεράκης”: «Είναι ένα παιχνίδι με μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Ο ΟΦΙ είναι μια ομάδα με πολύ καλά αποτελέσματα έως τώρα που μάλιστα συνδυάζονται με μεστές εμφανίσεις και μεγάλη παραγωγικότητα. Θέλει ιδιαίτερη προσοχή, έχουμε δουλέψει όλη τη βδομάδα πάνω στο παιχνίδι και θεωρώ πως στην αναμέτρηση θα παίξει κομβική σημασία η δύναμη και η ένταση που θα βγάλει η ομάδα μας, χαρακτηριστικά στα οποία στηρίζεται και ο ΟΦΙ. Σίγουρα είναι ένα παιχνίδι με μεγάλο βαθμό δυσκολίας αλλά εμείς πάμε ξεκάθαρα για τη νίκη. Το αποτέλεσμα με τον ΟΦΙ θα παίξει μεγάλο ρόλο γιατί ακολουθεί το παιχνίδι με την Κηφισιά εντός έδρας και στο οποίο θα πρέπει να πάμε με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Οι εμφανίσεις μαρτυρούν κάποια πράγματα όμως αυτό που τελικά μετράει είναι το αποτέλεσμα».

Ο Μαναρώλης σχολίασε και το γεγονός η αναμέτρηση είναι κρητικό ντέρμπι: «Αυτό το στοιχείο θα το τοποθετήσουμε στη διάσταση που του αρμόζει. Επειδή πρόκειται για ένα ματς ανάμεσα σε δυο ομάδες της Κρήτης, θα έχει ένταση και δυναμισμό όμως αυτό δεν αποτελεί το μεγαλύτερο κριτήριο για την έκβαση του αγώνα. Πάντα έχουν ιδιαιτερότητες τέτοια παιχνίδια, αλλά μέχρι ενός σημείου».

Τέλος όσον αφορά τον ΟΦΙ, ο Νίκος Μαναρώλης τονίζει: «Αυτό που λαμβάνουμε υπ’ όψιν μας σε σχέση με τον αντίπαλο είναι ο δυναμισμός και ο ψυχισμός που βγάζει στα ματς. Σε αυτό στηρίζεται κυρίως ο ΟΦΙ, σε συνδυασμό με την πολύ καλή δουλειά που κάνει ο προπονητής. Είμαστε αισιόδοξοι πως όλα θα πάνε καλά».

Από την πλευρά του ο Καλούδης Λεμονής ανέφερε σχετικά για τον προσεχή αγώνα: «Θ’ αντιμετωπίσουμε έναν αντίπαλο που τα πάει πολύ καλά, κάτι που φαίνεται και από την βαθμολογική του θέση. Εμείς δουλεύουμε σε καλό κλίμα, με πολύ διάθεση και αν τηρήσουμε το πλάνο και την τακτική μας και δώσουμε το 100%, θα πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Για την δική μας ομάδα σκοπός είναι να έχουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού και κυρίαρχο ρόλο στο αγωνιστικό χώρο. Αν τα καταφέρουμε τότε θα πάρουμε το διπλό».

 

Estrella
10 years theatro
Gyrothalassia
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad