Οι δηλώσεις Γιαννίτση και Κουτσιανικούλη

Χανιά | 20 Μαρτίου 2016, 21:54

Μιχάλης Γιαννίτσης και Βασίλης Κουτσιανικούλης μίλησαν εκ μέρους των παικτών Κισσαμικού και Λάρισας αντίστοιχα μετά το παιχνίδι.

Ο Γιαννίτσης είπε στην τοποθέτησή του: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου και σε όλο το τεχνικό επιτελείο, για την παρουσία μας και την προσπάθειά μας. Πιστεύω ότι σταθήκαμε πολύ καλά σε μία από τις καλύτερες έδρες της κατηγορίας και απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες. Όντως την πίεση την είχε η ομάδα της Λάρισας. Εμείς από την πλευρά μας ακολουθήσαμε ένα πλάνο, το οποίο αποδείχθηκε σωστό. Θα μπορούσαμε, ανεξαρτήτως των φάσεων που έχασε η Λάρισα, να προηγηθούμε κιόλας και τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Δεχθήκαμε ένα γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο, δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε κι έτσι ήρθε μοιραία η ήττα».

Και ο Βασίλης Κουτσιανικούλης: «Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Κάναμε μια σπουδαία νίκη. Ξέραμε ότι η πίεση θα ήταν πολύ μεγάλη και θα κρινόταν στο γκολ. Ευτυχήσαμε να σκοράρουμε με πέναλτι. Ξέρουμε ότι το πρωτάθλημα θα είναι πολύ δύσκολο στη συνέχεια και όλοι οι αγώνες είναι τελικοί από εδώ και πέρα. Αυτή η κατηγορία θα κρίνεται στο γκολ».

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania