Οι δηλώσεις για τη Δόξα από Διγκόζη και Γκότοβο

Χανιά Football League | 17 Δεκεμβρίου 2017, 14:00

Δείτε τις δηλώσεις από τον προπονητή Αγγελο Διγκόζη και τον πρώην αμυντικό του ΑΟΧ, Βαγγέλη Γκότοβο που μίλησαν για λογαριασμό της Δόξας Δράμας μετά το ματς απέναντι στον ΑΟΧ/Κισσαμικό.

Διγκόζης και Γκότοβος παρουσιάστηκαν στενοχωρημένοι για το ισόπαλο αποτέλεσμα, τονίζοντας ότι θα προσπαθήσουν να καλύψουν το έδαφος στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Eντύπωση, βέβαια, προκαλούν οι δηλώσεις από το τεχνικό της Δόξας, καθώς ο ΑΟΧ/Κισσαμικός είχε πολύ μεγάλες ευκαιρίες και γι’ άλλα γκολ, ενώ ειδικότερα θα μπορούσε να είναι αυτός η ομάδα που θα έχει προηγηθεί στο σκορ.

Ο Αγγελος Διγκόζης είπε τα εξής: «Το αποτέλεσμα μας αφήνει στεναχωρημένους. Κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να φθάσουμε στη νίκη. Βρήκαμε μία ομάδα που αγωνίστηκε κάτω από το κέντρο. Προσπαθήσαμε να την διασπάσουμε από τα πλάγια, τα καταφέραμε, χωρίς να κάνουμε τη μεγάλη ευκαιρία. Στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα είχαμε την κατοχή. Περιορίσαμε τον αντίπαλο στο μισό γήπεδο. Σημειώσαμε το γκολ και δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις για δεύτερο. Δεχθήκαμε την ισοφάριση σε ένα χρονικό σημείο που ο τερματοφύλακάς μας δεν έχει πιάσει τη μπάλα. Υπάρχει ακόμη δρόμος. Πρέπει να δουλέψουμε στη διακοπή. Τίποτα δεν έχει κριθεί. Επέλεξα τον Ματσούκα για λόγους τακτικής. Δεν έχω μιλήσει για μεταγραφές, θα ήταν άδικο γι’ αυτά τα παιδιά, αλλά τώρα στο κενό του πρωταθλήματος θα το κάνω».

Στη συνέχεια, ο Βαγγέλης Γκότοβος επεσήμανε ότι, «είμαστε δυσαρεστημένοι με το αποτέλεσμα. Για ένα ακόμη παιχνίδι δεν παίρνουμε αυτό που αξίζουμε αγωνιστικά. Είχαμε τον έλεγχο του αγώνα. Σηκώνουμε το κεφάλι και συνεχίζουμε. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την παρουσία του. Χρειάζεται λίγο υπομονή. Έχουμε δείξει καλά δείγματα. Μπορούμε να κάνουμε μεγάλα πράγματα και στο τέλος θα ανταμειφθούμε. Δεν έχω δει διαφορά από τις άλλες ομάδες. Η διάρκεια και τα αποτελέσματα θα κρίνουν τα πάντα».

 

Estrella
Auto KCS
Minetta top plus
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad