Οι δηλώσεις από Τσουβαλτσίδη και Πάνο

Χανιά | 8 Απριλίου 2016, 22:36

Ο Χριστόφορος Τσουβαλτσίδης και ο Ξενοφών Πάνος μίλησαν εκ μέρους των ποδοσφαιριστών Κισσαμικού και Απόλλωνα Σμύρνης αντίστοιχα.

Ο δεξιός μπακ της ομάδας του Κισσαμικού τόνισε: «Ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μία δύσκολη ομάδα. Από την αρχή της εβδομάδας προετοιμαζόμασταν γι’ αυτό το παιχνίδι. Μπήκαμε δυνατά στο παιχνίδι και δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Συνεχίζουμε… Ήταν μία καλή προσπάθεια για την ομάδα μας. Θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια στον Απόλλωνα Σμύρνης και εμείς συνεχίζουμε όσο πιο καλά μπορούμε».

Και ο Πάνος: «Σήμερα ήρθαμε να αντιμετωπίσουμε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε το “τρίποντο” που θέλαμε πάρα πολύ. Ο αντίπαλος απείλησε στο πρώτο ημίχρονο από κάποιες στημένες φάσεις. Είχαμε την κυκλοφορία αλλά στην τελική προσπάθεια δεν κάναμε κάποιες σωστές πάσες για να βγούμε απέναντι στον τερματοφύλακα του Κισσαμικού και να μπορέσουμε να βάλουμε κάποιο γκολ. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε. Ο καινούριος προπονητής προσπαθεί να περάσει τη δική του φιλοσοφία. Προσπαθούσαμε όλη την εβδομάδα να βγάλουμε κάποια πράγματα και πρέπει να συνεχίσουμε πιο δυνατοί, να δούμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να δούμε τι θα καταφέρουμε στο τέλος».

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania