Οι δηλώσεις από το ματς Παναχαϊκή-Τρίκαλα

Super League 2 16 Ιανουαρίου 2021, 20:16

Αντίθετα τα συναισθήματα για τους δύο προπονητές, Νίκο Παπαδόπουλο και Απόστολο Χαραλαμπίδη, μετά το ισόπαλο σκορ 1-1 στην Πάτρα για Παναχαϊκή και Τρίκαλα.

Οπως είναι φυσιολογικό, ο προπονητής των φιλοξενούμενων δήλωσε ικανοποιημένος, όχι όμως και αυτός των γηπεδούχων…

Επίσης δηλώσεις έγιναν και από τον σκόρερ των Τρικάλων, Βασίλη Ευθυμίου.

«Στο πρώτο 15λεπτο ήμασταν λίγο μουδιασμένοι, αν και πιστεύω ότι όλες οι ομάδες θα είναι έτσι τα πρώτα λεπτά γιατί έχουμε να παίξουμε φιλικό παιχνίδι 2,5 μήνες και επίσημο 10 μήνες», τόνισε αρχικά ο κ. Χαραλαμπίδης. «Μας επηρέασε αυτό το πράγμα, αλλά θεωρώ ότι μετά το 15λεπτο και όταν δεχθήκαμε το γκολ, κυριαρχήσαμε στο παιχνίδι. Ημασταν καλοί, χάσαμε ευκαιρίες. Αυτό που έχουμε στο μυαλό μας, ο στόχος μας, είναι να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να βελτιώσουμε τους νέους ποδοσφαιριστές. Οι στόχοι έρχονται μόνοι τους… Τώρα το κεφάλι κάτω. Δεν μπορούμε να χαρούμε πολύ γιατί ακολουθεί γρήγορα άλλο παιχνίδι και αυτό θα κοιτάξουμε. Εύχομαι στην Παναχαϊκή ό,τι καλύτερο», ανέφερε ο προπονητής των Τρικάλων ο οποίος στην ερώτηση για το αν είναι δίκαιο το 1-1, απάντησε ότι η ομάδα του βάσει ευκαιριών άξιζε να έχει κερδίσει.

Στον αντίποδα ο Νίκος Παπαδόπουλος για την Παναχαϊκή είπε τα εξής:

«Για εμάς ήταν σημαντικό να κερδίσουμε. Ενώ μπήκαμε μπροστά στο σκορ και ήταν όλα καλά, ένα ανεξήγητο άγχος μας άφησε πίσω θεωρώ. Ηταν ένα ματς που δεν είχε φάσεις, ήταν ισορροπημένο. Θεωρώ πως πρέπει να ξεπεράσουμε αυτό το παιχνίδι και να κοιτάξουμε τη συνέχεια. Ηταν μια δύσκολη πρεμιέρα, ξέρουμε ποιοι είμαστε, ξέρουμε τους στόχους μας, με υπομονή και δουλειά μπορούμε να κατακτήσουμε τους στόχους μας. Δεν πρέπει να έχουμε απογοήτευση. Το πρωτάθλημα το κερδίζεις στο τέλος και όχι στην αρχή. Φυσικά και θέλαμε τη νίκη, αλλά πρέπει να προχωρήσουμε», ήταν οι δηλώσεις από τον προπονητή της Παναχαϊκής.

Τέλος ο σκόρερ του 1-1 για τα Τρίκαλα, Ευθυμίου, ανέφερε τα εξής: «Εύχομαι η σημερινή μέρα να είναι η απαρχή ώστε να ζήσουμε μια ωραία ποδοσφαιρική χρονιά. Θέλω να ευχηθώ στην ομάδα μου να έχει μια καλή πορεία γιατί νομίζω το αξίζει. Σήμερα δείξαμε χαρακτήρα, μαχητικότητα… Ολα τα παιδιά πάλεψαν και με το παραπάνω. Νομίζω ότι αξίζαμε κάτι θετικό. Για την φάση του γκολ που πέτυχα, η αλήθεια είναι ότι είμαι ένας ποδοσφαιριστής που κυνηγά όλες τις φάσεις. Περίμενα ότι θα σκοράρω. Σίγουρα πρέπει να το επιδιώκω κιόλας, αλλά, ναι, το περίμενα», τόνισε ο σκόρερ των Τρικάλων ενώ σε ερώτηση για το πώς είδε την Παναχαϊκή απάντησε τα εξής: «Η Παναχαϊκή είναι πολύ καλή ομάδα, με καλούς ποδοσφαιριστές, οργανωμένη. Εύχομαι να πετύχει όλους τους στόχους της γιατί το αξίζει».

 

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania