Οι δηλώσεις από το Λίντο

Βόλεϊ 7 Φεβρουαρίου 2021, 22:15

Διαβάστε όσα ειπώθηκαν στο Λίντο με την ολοκλήρωση του αγώνα του ΟΦΗ με τον Παναθηναϊκό που βρήκε νικητές τους "πράσινους" με 3-1 σετ.

KTEO Κρήτης

Δημήτρης Ανδρεόπουλος (προπονητής Παναθηναϊκού): «Έγινε ένα σκληρό παιχνίδι. Ο ΟΦΗ μας πίεσε. Εμείς είχαμε κενά στην απόδοση μας σε όλα τα σετ. Τελικά καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη, που είναι σημαντική. Παιχνίδι, με παιχνίδι και προχωράμε.

Με Σύρο και Ολυμπιακό δεν κάναμε καλά παιχνίδια και είμαστε πιεσμένοι. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος όμως. Δουλειά και προπόνηση και θα το βρούμε. Δεν είναι καθόλου εύκολο για καμία ομάδα. Υπάρχουν συνεχόμενα παιχνίδια. Έχουμε πόνους στο σώμα μας, αλλά αυτό είναι.

Έτσι όμως διεξάγεται το πρωτάθλημα. Ο ΟΦΗ, ίσως και να έκανε το καλύτερο του παιχνίδι. Ο ΟΦΗ έκανε ένα αντάξιο παιχνίδι των αθλητών που έχει. Έχει καλούς αθλητές. Κάποιες απουσίες δεν τον άφησαν να παίξει αυτό που θέλει, μέχρι τώρα. Σήμερα έπαιξε σπουδαία.»

Άκης Φλαούνας (προπονητής ΟΦΗ): «Ήταν μια από τις καλύτερες εμφανίσεις μας, μέχρι την επόμενη. Δεν έχουμε βγάλει ακόμη αυτό που μπορούμε. Έχουμε διάφορα προβλήματα. Ο Μαρκς έπαιξε χωρίς να έχει κάνει καμία προπόνηση και δεν είχαμε και πάλι ένα κεντρικό τον Καρατζά.

Ο Σαρικεΐσογλου μπαίνει σιγά, σιγά στην ομάδα και να δώσει αυτά που μπορεί να δώσει. Τα παιδιά έπαιξαν με ψυχή ακολούθησαν το πλάνο και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Χάσαμε το παιχνίδι από τις άκρες. Εκεί πρέπει να βελτιωθούμε. Εκεί πήρε παραπάνω πόντους ο Παναθηναϊκός και πήρε το παιχνίδι.»

Σπύρος Βελούδης (Λίμπερο ΟΦΗ): «Συνήθως στην έδρα μας ξεκινάμε καλά. Τώρα χρειάστηκε να περάσουν δυο σετ για να ξυπνήσουμε και να μπούμε στο παιχνίδι. Έχουμε δυο καλούς πασαδόρους και αυτή η αλλαγή μας βοήθησε να μπούμε πιο μαχητικά στο παιχνίδι. Το ίδιο και με τους ακραίους, πήραμε σημαντικές βοήθειες από τον πάγκο. Καταφέραμε να είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί σε δυο σετ, το ένα το πήραμε κιόλας. Μας μένει μια πίκρα που δεν πήραμε κάτι από το παιχνίδι.»

Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος (ακραίος Παναθηναϊκού): «Eίναι το πρώτο παιχνίδι μετά από κάποιες δύσκολες ήττες που έχουμε κάνει και πιστεύω ότι το σημαντικό για μας ήταν μια ψυχολογική πτώση που είχαμε και αυτή προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε.

Πρέπει να χτίσουμε την αυτοπεποίθηση μας και είμαστε εδώ για να ξαναπάρουμε το πρωτάθλημα. Δεν είμαστε εδώ για να βγούμε δεύτεροι ή τρίτοι, αλλά να το ξαναπάρουμε. Ο ΟΦΗ έχει έμπειρους παίκτες και καλούς αθλητές. Σε συνδυασμό με την δική μας κακή ψυχολογία, ο ΟΦΗ το εκμεταλλεύτηκε και πήρε το σετ.»

manolikakis

Rabona ad