Οι δηλώσεις από την Πάτρα

Χανιά | 19 Ιαν 2016, 13:25

Δείτε τι δήλωσαν μετά το παιχνίδι στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο οι προπονητές του Κισσαμικού και της Παναχαϊκής, Σπύρος Μπαξεβάνος και Στάθης Σταθόπουλος αντίστοιχα, καθώς και οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, Δημήτρης Τσερκέζος για τη χανιώτικη ομάδα και Ιωσήφ Λαμπρόπουλος για τους Πατρινούς.

Ο ΣΠΥΡΟΣ ΜΠΑΞΕΒΑΝΟΣ

«Χαίρομαι που κάθομαι δίπλα σε έναν άνθρωπο που η αξία του και σαν προπονητής και σαν άνθρωπος είναι γνωστή στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι πραγματικά τιμή μου που κάθομαι δίπλα του.

Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Ξέραμε ότι η Παναχαϊκή, που είναι ιστορική ομάδα έχει πάρα πολλά προβλήματα και είπαμε μέσα στην εβδομάδα ότι εμάς αυτά τα προβλήματα δεν πρέπει να μας αποπροσανατολίσουν. Πρέπει να έρθουμε με στόχο να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα, είτε θα ήταν η ισοπαλία, είτε η νίκη, που τελικά ήρθε. Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών σε έναν πάρα πολύ δύσκολο και βαρύ αγωνιστικό χώρο. Νομίζω ότι δημιουργήσαμε τις καταστάσεις και τις ευκαιρίες για να μπορέσουμε πιο νωρίς να βάλουμε ένα τέρμα. Στο ποδόσφαιρο σίγουρα είναι απερίγραπτη χαρά να πετυχαίνεις γκολ στα τελευταία λεπτά και αντίστοιχα είναι δύσκολη η κατάσταση γι’ αυτούς που δέχονται το γκολ, αλλά αυτά έχει το ποδόσφαιρο. Να δώσω συγχαρητήρια και στα παιδιά της Παναχαϊκής, που μπήκαν στο γήπεδο και έδωσαν πραγματικά τον καλύτερό τους εαυτό. Το παλέψαμε μέχρι το τέλος. Μικρός είμαι αλλά η συμβουλή μου είναι αυτή, να μπαίνουν και να παλεύουν το κάθε παιχνίδι, όπως μπήκαν σήμερα και τότε θα βγουν πραγματικά νικητές μέσα από το γήπεδο. Πιστεύω ότι ο κόουτς θα τα καταφέρει, στα δύσκολα είναι εκεί.

Εμείς συνεχίζουμε, έχουμε τώρα ένα δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στην Κέρκυρα. Είναι σημαντικό ότι αυτό το παιχνίδι με την Παναχαϊκή μας δίνει ιδιαίτερη αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια και που πίστεψαν μέχρι το τελευταίο λεπτό ότι μπορούσαν να πετύχουν κάτι καλό και τα κατάφεραν».

Ο ΣΤΑΘΗΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

«Ευχαριστώ τον κ. Μπαξεβάνο για τα καλά του λόγια. Εμείς είμαστε εδώ στα δύσκολα. Δεν είμαι εδώ για να κάνω διαπιστώσεις και δεν θέλω να μιλάω για τις δυσκολίες. Την επόμενη βδομάδα η ομάδα θα είναι διαφορετική, θα είναι μια νέα ομάδα. Δημιουργούμε μια νέα Παναχαϊκή και θα προσπαθήσουμε την επόμενη βδομάδα για ένα θετικό αποτέλεσμα. Ειλικρινά πιστεύω πως μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Στα αγωνιστικά, οι δύο ομάδες είχαν τεράστιες διαφορές στη φιλοσοφία και τον τρόπο παιχνιδιού. Εμείς χρειαζόμαστε αγωνιστική πειθαρχία. Δεχθήκαμε το γκολ επειδή ήταν ψηλότεροι οι αντίπαλοί μας. Θα με ενοχλούσε αν δεν είχαμε προσπαθήσει αλλά ο Κισσαμικός ήταν καλύτερος στους περισσότερους τομείς και κέρδισε δίκαια.

Με πολύ προσπάθεια θα γίνουμε μια οικογένεια και με ντόπια παιδιά θα καταφέρουμε να πετύχουμε το στόχο μας».

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΕΡΚΕΖΟΣ

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους μας, από τον πρώτο έως και τον τελευταίο. Όπως κερδίσαμε στο τελευταίο λεπτό και στις νίκες και στις ήττες έχουμε όλοι μερίδιο. Παίζαμε ένα δύσκολο παιχνίδι όπως είναι όλα της κατηγορίας απέναντι σε μία ιστορική και μεγάλη ομάδα. Το ξέραμε αυτό και ήμασταν προετοιμασμένοι καλά. Είχαμε την υπεροχή του παιχνιδιού από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, δημιουργώντας αξιόλογες φάσεις για να πετύχουμε κάποιο τέρμα νωρίτερα και αυτό εν τέλει ήρθε στο τέλος του αγώνα. Συνεχίζουμε την προσπάθεια. Αυτή η νίκη μας δίνει περισσότερη ψυχολογία για τη συνέχεια η οποία είναι δύσκολη. Τελειώνοντας, θέλω να πω ότι η νίκη είναι αφιερωμένη στον προπονητή μας ο οποίος έχει γενέθλια και στον πρόεδρο της ομάδας μας κ. Αντώνη Ροκάκη, ο οποίος έχει την ονομαστική του εορτή».

Ο ΙΩΣΗΦ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ

«Στα αγωνιστικά ζητήματα με κάλυψε ο κόουτς. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Κισσαμικό για την νίκη που πέτυχε. Αυτό που θέλω να πω είναι πως μια ομάδα δεν είναι μόνο οι παίκτες, ο προπονητής, το τεχνικό τιμ, η διοίκηση. Κομμάτι της ομάδας είναι και ο κόσμος. Και επειδή έχω ζήσει αρκετά στην Παναχαϊκή δεν αντέχω να βλέπω έτσι τις κερκίδες και να μαθαίνω πως κόψαμε 70 εισιτήρια… Τις τελευταίες εβδομάδες βλέπουμε να γίνεται μια τεράστια προσπάθεια ανασυγκρότησης και γι’ αυτό γυρίσαμε αρκετοί ποδοσφαιριστές. Αν θέλουμε να τα καταφέρουμε και να σωθούμε, χρειαζόμαστε τον κόσμο δίπλα μας».

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania

Rabona ad