Οι δηλώσεις από την Αλικαρνασσό | vid

Άρης Σούδας | 25 Οκτωβρίου 2020, 19:34

Δείτε σε βίντεο όλα όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη Τύπου από τον αγώνα της Νέας Αλικαρνασσού μεταξύ Πόρου-Αρη Σούδας.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ειδικότερα, για το παιχνίδι τοποθετήθηκαν οι δύο προπονητές, Νίκος Μαναρώλης και Βασίλης Κρασανάκης και οι ποδοσφαιριστές, Λάζαρος Τριανταφυλλίδης και Μάρκος Λιονάκης.

«Ηταν θέμα χρόνου να έρθει το αποτέλεσμα. Ο στόχος όπως έχουμε πει από την αρχή είναι να παίξουμε ποδόσφαιρο και να πραγματοποιηθεί η σωτηρία όσο νωρίτερα γίνεται. Για μία ομάδα σαν τον Αρη Σούδας, ο στόχος δεν θα μπορούσε να είναι άλλος, από ‘κει και πέρα εφόσον η ομάδα μας καταφέρει και άλλα πράγματα θα είναι ευχής έργον», σημείωσε μεταξύ άλλων ο προπονητής του Αρη Σούδας ενώ ο Κρασανάκης για τον Πόρο σχολίασε ότι, «προσπαθήσαμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε. Οποτε βρίσκαμε ρυθμό είχαμε κι έναν τραυματισμό κι αυτό άλλαζε τα πλάνα μας. Η προσπάθεια των παιδιών ήταν πάρα πολύ μεγάλη, ευτυχήσαμε να προηγηθούμε, αλλά δυστυχώς είμαστε άπειροι και άτυχοι γιατί σ’ ένα κρίσιμο σημείο αμέσως μετά το γκολ και σε μια ανύποπτη φάση δεχτήκαμε την ισοφάριση»…

«Νομίζω ότι έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Θεωρώ πως η ομάδα μου στάθηκε καλύτερα στο παιχνίδι ειδικότερα στο πρώτο ημίχρονο. Δημιουργήσαμε φάσεις και είχαμε κλασικές ευκαιρίες για γκολ, παρότι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ», επεσήμανε ο Λιονάκης για τη Σούδα, ενώ ο Τριανταφυλλίδης του Πόρου τόνισε πως, «μετά από επτά μήνες απραγίας δώσαμε τρία παιχνίδια στη σειρά, οπότε ήταν λογικό να έχουμε κούραση, φάνηκε ότι ήμασταν λίγο κουρασμένοι και νωθροί στο πρώτο ημίχρονο. Είχαμε μία καλή συγκομιδή στα τελευταία δύο παιχνίδια γιατί και ο Ηρόδοτος και η Σούδα είναι καλές ομάδες, μπορούσαμε να έχουμε μία καλύτερη συγκομιδή αλλά νομίζω ότι είμαστε καλά. Το ζήτημα είναι να πάμε καλύτερα από πέρσι».

Δείτε όλες τις δηλώσεις στο βίντεο του “POROSFC TV”.

Estrella