Οι δηλώσεις από τη Σούδα (Μαναρώλης – Σπάθας)

Ποδόσφαιρο 5 Σεπτεμβρίου 2021, 20:01

Αντίθετα τα συναισθήματα για τους δύο προπονητές μετά τη λήξη του αγώνα στη Σούδα μεταξύ του τοπικού Αρη και του ΑΟ Καραβά.

Ο Νίκος Μαναρώλης δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος για την εικόνα που είχε η ομάδα του, ενώ ο προπονητής του Καραβά, Βασίλης Σπάθας στάθηκε στα ατομικά λάθη στα οποία υπέπεσαν οι παίκτες του στο πρώτο δεκάλεπτο, όπου θεωρεί ότι κρίθηκε το παιχνίδι.

Σύμφωνα με τον προπονητή του Αρη Σούδας: «Δεν μας παραξενεύει ότι δείξαμε να βρισκόμαστε σε τόσο καλή κατάσταση. Εάν ισχύσει άλλωστε ότι θα ξεκινήσουμε στις 19 Σεπτεμβρίου, είμαστε δύο εβδομάδες πριν από την έναρξη και μία εβδομάδα, όπως λέμε εμείς οι προπονητές, πριν από την αγωνιστική έναρξη, άρα ήταν ένα ζητούμενο να δείξουμε ότι είμαστε φορμαρισμένοι. Τα παιδιά είναι για έξι εβδομάδες στο γήπεδο. Είδαμε πράγματα που θέλαμε, κυρίως την πειθαρχία των παιδιών -αγωνιστική και μη- είδαμε μεγάλη διάθεση από τα παιδιά του ρόστερ μας, ένα ρόστερ που είναι πολύ φιλόδοξο και έχει κάποιες πινελιές εμπειρίας. Συνεχίζουμε στο θεσμό, το θέλαμε γιατί είναι καλό για την ομάδα ψυχολογικά αλλά και επικοινωνιακά, για το όνομα της, να χτίσει ένα καλό όνομα και να την αναγνωρίζουν όλοι και περιμένουμε με αγωνία την κλήρωση για να παίξουμε την άλλη εβδομάδα το δεύτερο ματς».

Για την καλή κατάσταση που έδειξε το επιθετικό τρίο του Αρη (Τσίτας, Νικόλτσης, Παπαθανασίου) και αν προκαλεί έκπληξη η χρησιμοποίηση του Καλαμαρίδη που τα πήγε πολύ καλά: «Δεν ήταν απρόσμενο ότι ξεκίνησε ο Καλαμαρίδης. Ηταν φυσιολογικό γιατί έχει πάρα πολύ καλή εικόνα στις προπονήσεις, άρα δίκαια πήρε την ευκαιρία του. Τα παιδιά στην επίθεση, τα υπολογίζουμε πάρα πολύ, είναι παιδιά που τα έχουμε στη διάθεσή μας για να βοηθήσουν τους μικρότερους, σήμερα κιόλας έπαιξαν πάρα πολύ μικροί, επομένως αυτοί οι παίκτες δίνουν μεγάλη αξία στην προσπάθεια μας. Είναι όλοι αναγνωρισμένοι ποδοσφαιριστές και ο Τσίτας και ο Νικόλτσης και ο Παπαθανασίου. Πήγε πάρα πολύ καλά όμως και ο Τσίγκας που είναι μικρός κιόλας. Γενικά και για να μη μειώσουμε τους υπόλοιπους, όλη η ομάδα ρόλαρε πάρα πολύ καλά και είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι».

Οι δηλώσεις από τον προπονητή του ΑΟ Καραβά, Βασίλη Σπάθα έχουν ως εξής: «Είναι πάρα πολύ νωρίς ακόμα για όλες τις ομάδες. Στο πρώτο δεκάλεπτο κάναμε δύο ατομικά λάθη και χάνουμε έτσι 2-0. Εχει τελειώσει το παιχνίδι στο πρώτο δεκάλεπτο. Γίνεται κι ένα τρίτο γκολ που ξεκινά από οφ σάιντ, στη συνέχεια γίνεται πέναλτι που σωστά υποδεικνύεται, αλλά η φάση έχει ξεκινήσει από οφ σάιντ και γίνεται το 3-0. Αυτό είναι όλο το παιχνίδι… Αν μετρήσουμε την κατοχή της μπάλας και τις ευκαιρίες, τις έχουμε εμείς. Από ατομικά λάθη όμως, το παιχνίδι τελείωσε στο πρώτο δεκάλεπτο».

Ο προπονητής του ΑΟ Καραβά.

Για το στόχο του Καραβά και το ενδεχόμενο να είναι με τον Αρη Σούδας στον ίδιο όμιλο στο πρωτάθλημα: «Ο στόχος για τον Καραβά είναι μια γρήγορη σωτηρία. Από ‘κει και πέρα, με όποιον κι αν είμαστε στον όμιλο, θεωρώ ότι στο ξεκίνημα θα είμαστε απόλυτα έτοιμοι και δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν. Εάν μειώσουμε τα ατομικά λάθη και καταλάβουν σε ποια κατηγορία παίζουμε, γιατί μερικοί παίκτες δεν έχουν καταλάβει σε τι κατηγορία είμαστε, η κατηγορία αυτή θέλει δύναμη και όχι τεχνική. Εμείς κοιτάμε πρώτα την τεχνική και μετά τη δύναμη. Πρέπει πρώτα να βάλεις τη δύναμη και μετά την τεχνική. Εάν το περάσουμε αυτό στο DNA μας, τότε δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα γιατί το ταλέντο υπάρχει. Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους της τοπικής ομάδας για την φιλοξενία η οποία ήταν άριστη και μακάρι να είμαστε αντίπαλοι στο πρωτάθλημα για να την ανταποδώσουμε».

Estrella

Rabona ad