Οι δηλώσεις από Σκύβαλο

Πλατανιάς | 22 Δεκεμβρίου 2017, 19:44

Για τη χαμηλή βαθμολογική θέση που βρίσκεται η Κ20 του Πλατανιά στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ και για το στυλ παιχνιδιού των ποδοσφαιριστών του μίλησε μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό ο Μάνος Σκύβαλος.

Σύμφωνα με όσα είπε ο τεχνικός του Πλατανιά:

«Οι καιρικές συνθήκες δεν άφησαν καμία από τις δύο ομάδες να παίξει ποδόσφαιρο. Αυτό που είδαμε δεν ήταν ποδόσφαιρο, ήταν κάτι άλλο. Κολλούσε το γήπεδο, δεν μπορούσαμε να βάλουμε κάτω τη μπάλα και να δημιουργήσουμε, ούτε εμείς, ούτε η αντίπαλη ομάδα. Δυστυχώς έπρεπε να προσαρμοστούμε σε ένα άλλο στυλ παιχνιδιού. Κάναμε πολλά ατομικά λάθη κι έτσι ήρθε αυτό το αποτέλεσμα.

Θεωρώ ότι μπορεί να είμαστε χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα, αλλά αν εξαιρέσουμε τις 3-4 μεγάλες ομάδες, είμαστε από τις λίγες ομάδες που προσπαθούμε να δημιουργήσουμε, να παίξουμε παιχνίδι κυριαρχίας, να “χτίσουμε” τις επιθέσεις μας από πίσω και να παίξουμε ορθολογικό ποδόσφαιρο. Αυτό δεν θα το αλλάξουμε και ας θυσιάζουμε κάποιες φορές το αποτέλεσμα. Ο στόχος μας είναι να εκπαιδευτούν τα παιδιά και να παίζουν ποδόσφαιρο κυριαρχίας και να μην πηγαίνουμε στα παιχνίδια με μεγάλες μπάλες όπου το κάνουν οι πιο πολλές ομάδες. Δεν θα παίξουμε αυτό το παιχνίδι και θέλουμε τα παιδιά να εκπαιδευτούν σε αυτό το στυλ παιχνιδιού».

Estrella
Auto KCS

Rabona ad