Οι δηλώσεις από Σκουλίδα και Μουράτο

Μπάσκετ 16 Ιουλίου 2017, 23:39

Σοβαροί παραμένουν οι Ελληνες διεθνείς παρά το πολύ "δυνατό" ξεκίνημα με τις άνετες νίκες απέναντι σε Τσεχία και Σουηδία. Σύμφωνα με τους Διονύση Σκουλίδα και Βασίλη Μουράτο, το βάρος πλέον πέφτει στη Γερμανία, που είναι ο επόμενος αντίπαλος της Εθνικής μας.

Ο Διονύσης Σκουλίδας ανέφερε τα εξής: «Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Η Σουηδία είναι καλή ομάδα και το έδειξε χθες κερδίζοντας τη Γερμανία. Έπρεπε να σημαδέψουμε τον ψηλό τους, είχαμε σκληρή άμυνα και γι’ αυτό πήραμε τόσο μεγάλη διαφορά. Είμαστε ικανοποιημένοι, παραμένουμε συγκεντρωμένοι και παρά τις μεγάλες διαφορές έχουμε το κεφάλι σκυμμένο και κοιτάμε το στόχο μας. Προσπαθούμε κάθε μέρα δίνοντας ο καθένας το 100% και προσπαθούμε να ευχαριστήσουμε τους εαυτούς μας, το προπονητικό τιμ και όλο τον κόσμο».

Από την πλευρά του, Βασίλης Μουράτος τόνισε τα εξής: «Η Σουηδία είχε νικήσει τη Γερμανία, έχουν αρχές στο παιχνίδι τους και παίζουν στα όριά τους. Όμως μπήκαμε συγκεντρωμένοι, ελέγξαμε το παιχνίδι και φτάσαμε στη νίκη. Κάθε αντίπαλος είναι διαφορετικός σε αυτή τη διοργάνωση και σημασία έχει να αντεπεξέρχεσαι στην κάθε δυσκολία».

karta antonis garden