Οι δηλώσεις από Πρίφτη και Κωνσταντινίδη

Χανιά | 27 Απριλίου 2016, 20:14

Δημήτρης Πρίφτης και Θοδωρής Κωνσταντινίδης μίλησαν εκ μέρους των παικτών ΑΟΧ και Πανελευσινιακού αντίστοιχα. Σύμφωνα με τον τερματοφύλακα του ΑΟΧ ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα και χρειάζεται να επιδειχθεί σοβαρότητα μέχρι το τέλος για την εκπλήρωση του στόχου της παραμονής.

/Bella Pizza

Σύμφωνα με όσα είπε: «Ξέραμε από την αρχή ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε ένα πολύ δύσκολο ματς, αγχωτικό θα έλεγα, ως προς το ότι θα έπρεπε να κερδίσουμε πάση θυσία για να μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε αυτό που θέλουμε όλοι, την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία. Μπήκαμε στο παιχνίδι αρκετά καλά και ευτυχήσαμε μετά να σκοράρουμε το πρώτο και το δεύτερο γκολ κάτι που μας έδιωξε το άγχος και μας έλυσε τα πόδια. Μετά, ήταν θέμα διαχείρισης του παιχνιδιού και έπρεπε ουσιαστικά να παίξουμε με το χρόνο κρατώντας την κυκλοφορία της μπάλας και αν μπορούσαμε να σκοράρουμε άλλο ένα γκολ θα ήταν ό,τι καλύτερο. Όπως είπε και ο κόουτς έχουμε πολύ δύσκολη συνέχεια και δεν έχουμε καταφέρει τίποτα. Δεν έχουμε σώσει την κατηγορία, είναι πολλά ματς ακόμα και κάποιες ομάδες έχουν να παίξουν ματς τα οποία δεν έχουν γίνει και όπου από αυτά εξαρτάται και το δικό μας μέλλον. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια τακτική, να είμαστε σοβαροί ώστε να τελειώσουμε την κατηγορία όσο πιο γρήγορα γίνεται και να μη φτάσουμε στην τελευταία αγωνιστική».

Ο Θοδωρής Κωνσταντινίδης

«Σήμερα είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι και το επιβεβαιώσαμε αυτό κιόλας. Ήρθαμε να παίξουμε απέναντι σε μια καλή ομάδα όπως είναι τα Χανιά. Πιστεύω ότι είχαμε ένα πολύ κακό πρώτο ημίχρονο ενώ στην επανάληψη δεν μπορέσαμε να ισοφαρίσουμε ή να πάρουμε το παιχνίδι.

Konstantinidis

Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα των Χανίων και καλό Πάσχα σε όλο τον κόσμο». 

Estrella
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad