Οι δηλώσεις από Μάντζη και Φλίγκο

Χανιά | 7 Φεβρουαρίου 2016, 21:04

Ο Βασίλης Μάντζης για λογαριασμό του Κισσαμικού και ο Κώστας Φλίγκος για την ομάδα των Τρικάλων μίλησαν μετά το παιχνίδι από πλευράς ποδοσφαιριστών.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Σύμφωνα με τον σκόρερ του τέρματος του Κισσαμικού:

«Σήμερα παίζαμε με μία ομάδα η οποία είχε διαφορετικούς στόχους από εμάς στην αρχή της χρονιάς. Καταφέραμε και προηγηθήκαμε. Πατούσαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο και βάλαμε και το γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο όντως κοιτάξαμε πιο πολύ την άμυνά μας. Ο αντίπαλος έχασε κάποιες ευκαιρίες και ήμασταν τυχεροί σε αυτό, αλλά ήμασταν άτυχοι με τον τρόπο που κέρδισαν το πέναλτι. Ήταν μία ανύποπτη φάση, που σχεδόν είχε τελειώσει, αλλά κέρδισαν το πέναλτι και κάπως έτσι ισοφαριστήκαμε προς το τέλος του παιχνιδιού και αυτό είναι πικρό, για μία ομάδα, όπως εμείς, που ήθελε να κάνει την πρώτη της νίκη στο Μάλεμε».

Για τα Τρίκαλα μίλησε ο Κώστας Φλίγκος, που είπε τα εξής:

«Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον προπονητή μου για το πρώτο ημίχρονο. Πιστεύω ότι χωρίς κλασική ευκαιρία βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Ισορροπήσαμε κάπως το παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε πολύ καλή δουλειά και οργανωτικά και αμυντικά. Πιστεύω ότι βγάλαμε πολλές φάσεις και πιστεύω ότι έπρεπε η ομάδα μου έπρεπε να φύγει με το διπλό. Όπως είπε και ο προπονητής μου το αποτέλεσμα δεν είναι αρνητικό. Κοιτάμε τη συνέχεια, όπου έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Αγροτικό Αστέρα. Κάθε παιχνίδι το κοιτάμε ξεχωριστά και κοιτάμε σε κάθε παιχνίδι να παίρνουμε τους τρεις πόντους. Ο Κισσαμικός έχει μία πάρα πολύ καλή ομάδα και πιστεύω ότι και το “Χ” δεν είναι αρνητικό αποτέλεσμα, είναι θετικό».

Estrella
Auto KCS
Minetta Car Pack
xoriatiko
Papantonakis Cards