Οι δηλώσεις από Λαζαρίδη και Ζουλιώτη

Χανιά | 12 Μαρτίου 2016, 22:03

Ο Γιώργος Λαζαρίδης και ο Δημήτρης Ζουλιώτης μίλησαν εκ μέρους των ποδοσφαιριστών για τις ομάδες του Κισσαμικού και της Λαμίας αντίστοιχα.

/Bella Pizza

Σύμφωνα με τον Γιώργο Λαζαρίδη: «Είχαμε ένα δύσκολο αγώνα, απέναντι σε μία καλή ομάδα, την 5η του πρωταθλήματος. Θέλαμε να κερδίσουμε, αλλά δεν μπορούσαμε, δεν μας βγήκαν κάποια πράγματα. Θέλαμε πιο πολύ τη νίκη για να φτάσουμε ακόμα πιο γρήγορα στη σωτηρία, γιατί αυτός είναι ο στόχος μας, να σωθούμε όσο γίνεται πιο γρήγορα, να μαζέψουμε τους πόντους που χρειαζόμαστε, ώστε στη συνέχεια να είμαστε πιο χαλαροί και άνετοι. Δεν ήρθε αυτό το αποτέλεσμα, αλλά συνεχίζουμε. Παίξαμε με μία καλή ομάδα και δυσκολευτήκαμε πολύ. Μπορούσαμε και να δεχτούμε γκολ και να βάλουμε σε κάποιες φάσεις, αλλά δεν έγινε αυτό. Συνεχίζουμε για τα επόμενα παιχνίδια, ώστε να μαζέψουμε τη συγκομιδή που θέλουμε, για να παραμείνει και μαθηματικά η ομάδα στην κατηγορία. Εύχομαι ό,τι καλύτερο και στην ομάδα της Λαμίας, στον κόουτς και στους αντίπαλους ποδοσφαιριστές, αλλά και στους συμπαίκτες μου».

Ο Δημήτρης Ζουλιώτης για τη Λαμία είπε τα εξής: «Ήρθαμε να αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή ομάδα, που η πορεία της μόνο τυχαία δεν είναι. Εμείς δουλέψαμε πάνω σε αυτή την ομάδα όλη την εβδομάδα. Πιστεύω ότι τα καταφέραμε ως ένα σημείο. Ελέγξαμε το παιχνίδι, χωρίς να δεχθούμε τη μεγάλη φάση, κι αν ήμασταν λίγο πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια, ειδικά στου δευτέρου ημιχρόνου στις φάσεις με τον Μίλιεβιτς και τον Πίντο, ίσως να παίρναμε κάτι καλύτερο.

Lazaridis Zouliotis

Όμως είμαστε ευχαριστημένοι για τη προσπάθεια και μόνο. Συνεχίζουμε, κοιτάμε μπροστά για το καλύτερο. Εύχομαι στην ομάδα του Κισσαμικού καλή πορεία και να ευχαριστήσω κι εγώ από την πλευρά μου για τη φιλοξενία».

Estrella
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad