Οι δηλώσεις από Λαζαρίδη και Καπνίδη

Χανιά | 26 Νοεμβρίου 2016, 22:09

Οι δύο μεγαλύτεροι ίσως πρωταγωνιστές της αναμέτρησης, ο Γιώργος Λαζαρίδης για τον Κισσαμικό που απέτρεψε με τις εντυπωσιακές του αποκρούσεις να σημειωθούν περισσότερα τέρματα του ενός για τον Αρη και ο σκόρερ των "κιτρίνων" Αντώνης Καπνίδης μίλησαν στη συνέντευξη Τύπου.

Σύμφωνα με όσα είπε ο τερματοφύλακας του Κισσαμικού: «Παίζαμε απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα, όπως είναι ο Άρης. Προσπαθήσαμε να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε, δεν ήταν εφικτό όμως. Παλέψαμε, αλλά δεν ήρθε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Τώρα συγκεντρωνόμαστε για τα επόμενα παιχνίδια, τα οποία είναι πάρα πολύ δύσκολα. Πιστεύω ότι αδικούμε του εαυτούς μας που είμαστε σε αυτή τη θέση. Ελπίζω ότι στα επόμενα παιχνίδια θα ανακάμψουμε και θα ανέβουμε βαθμολογικά».

Για τα συναισθήματά του που η σπουδαία του εμφάνιση δεν συνοδεύτηκε από το θετικό αποτέλεσμα: «Αφήνει μία πίκρα. Όλη η ομάδα προσπάθησε, δεν ήμουν μόνο εγώ, προσπάθησαν όλα τα παιδιά. Δεν πήραμε το θετικό αποτέλεσμα, αλλά δεν πειράζει, δεν βάζουμε κάτω το κεφάλι, συνεχίζουμε για να πάμε ακόμα καλύτερα στη συνέχεια».

Για τις δικές του εκπληκτικές εμφανίσεις των τελευταίων χρόνων: «Για μένα στόχος είναι να είμαι σε κάθε αγώνα καλός. Να βοηθάω την ομάδα μου ώστε να παίρνει αποτελέσματα. Κάνω εγώ τις αποκρούσεις, με βοηθάνε οι αμυντικοί, όλοι οι συμπαίκτες μου με βοηθάνε και δείχνω αυτό το πρόσωπο. Είναι η καθημερινή δουλειά που κάνουμε στην προπόνηση και μας βγαίνει μέσα στο γήπεδο».

Από την άλλη, ο σκόρερ της αναμέτρησης, Αντώνης Καπνίδης, δήλωσε τα εξής: «Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη για εμάς, γιατί αυτή η νίκη μας δίνει ψυχολογία. Τη χρειαζόμασταν από την 1η αγωνιστική, αλλά για κάποιους λόγους δεν ήρθε.

kapnidis

Ο αντίπαλος μπήκε πολύ δυναμικά στο παιχνίδι, εμείς προσπαθούσαμε να βρούμε τρόπους να σκοράρουμε, αλλά ήμασταν άτυχοι σε δύο φάσεις του πρώτου ημιχρόνου. Από εκεί και πέρα κρατάμε τη νίκη, πάμε παρακάτω και κάθε φορά προσπαθούμε να κερδίζουμε δείχνοντας ένα ακόμα καλύτερο πρόσωπο».

Estrella
/psiloritischania