Οι δηλώσεις από Κονταρό και Κωνσταντινίδη

Γενικά Θέματα - Τοπικό 13 Αυγ 2016, 2:47

Διαβάστε όλα όσα δήλωσαν στο πλαίσιο των... πανηγυρισμών για τη νίκη της παράταξής τους οι κύριοι Κονταρός και Κωνσταντινίδης.

Αμφότεροι παρουσιάστηκαν ευτυχείς για το τελικό αποτέλεσμα, με το αξιοσημείωτο να είναι ότι ο κ. Κονταρός βρέθηκε για πολλές ώρες έξω από τα γραφεία της Ενωσης καθισμένος και περίμενε το τελικό αποτέλεσμα με πολύ μεγάλη αγωνία.

Στις δηλώσεις του ο γνωστός Κρητικός τραγουδιστής ανέφερε ότι: «Ηταν ένας δύσκολος αγώνας που δώσαμε, ο Στέλιος Βαρουξάκης με την παρέα του κι εμείς στο πλευρό του, οι φίλοι του. Καταφέραμε ν’ αλλάξουμε επιτέλους σελίδα στα Χανιά και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Δυστυχώς έγιναν λάθη από την άλλη πλευρά που δεν έπρεπε να γίνουν και ούτε να εισχωρήσουν λογικές που δεν ταιριάζουν στην κουλτούρα της Κρήτης. Αλλά, όλα πρέπει να ανήκουν στο παρελθόν. Είμαστε στην επόμενη μέρα όλοι ενωμένοι και με τον κ. Βούρβαχη, οι συνεργάτες του, όλοι μαζί και θεωρώ ότι από σήμερα το χανιώτικο ποδόσφαιρο θα πάει καλύτερα».

Kontaros2

Από την άλλη, ο κ. Κωνσταντινίδης, που είναι επικεφαλής της παράταξης που κέρδισε τις εκλογές, τόνισε τα εξής: «Πράγματι, είμαι ικανοποιημένος και κουρασμένος. Ηταν μια μακρά προεκλογική εκστρατεία. Ομολογουμένως πρόκειται για μία αλλαγή σε μια ιστορική Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων για την Ελλάδα. Μετά από σχεδόν τρεις δεκαετίες αλλάζει η διοίκηση στην ΕΠΣ Χανίων. Δυστυχώς όμως με κάποια δικολαβικά μέσα στέρησαν οι αντίπαλοι από την παράταξή μας τον φυσικό της ηγέτη, που είναι ο Στέλιος Βαρουξάκης. Θέλω να πω ότι δεχόμαστε με πολύ μεγάλη ευχαρίστηση το βάρος που εναπόθεσαν στους ώμους μας όλοι όσοι μας ψήφισαν και θα τελειώσω λέγοντας ότι η Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χανίων είναι για να ενώνει και όχι για να χωρίζει ή να διχάζει τα μέλη της και την κοινωνία».

Konstantinidis

Να σημειωθεί ότι μετά τις δηλώσεις από τους δύο άνδρες αλλά και τον Στέλιο Βαρουξάκη που είχε προηγηθεί, υπήρξαν χειροκροτήματα από τους υποστηρικτές της παράταξης, αρκετοί από τους οποίους ήταν εκπρόσωποι σωματείων.   

karta antonis garden

Rabona ad