Οι δηλώσεις από Γιαννίτση και Τριανταφυλλάκο

Χανιά | 14 Φεβρουαρίου 2016, 23:52

Ο Μιχάλης Γιαννίτσης μίλησε εκ μέρους των παικτών του Κισσαμικού, ενώ για τον Πανσερραϊκό δηλώσεις έγιναν από τον Βασίλη Τριανταφυλλάκο.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο ΓΙΑΝΝΙΤΣΗΣ

«Ξέραμε από την αρχή ότι θα ήταν ένα κλειστό παιχνίδι και κατά πάσα πιθανότητα όποιος έβαζε το γκολ θα έπαιρνε και τη νίκη. Προσπαθήσαμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του παιχνιδιού, δεν τα πήγαμε όσο καλά περιμέναμε. Από εκεί πέρα πρέπει να συνεχίσουμε στο Πρωτάθλημα όπως είπε και ο προπονητής μας το οποίο έχει ακόμα πολύ δρόμο και πρέπει να πάμε όσο καλύτερα μπορούμε».

Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΟΣ

«Πριν μιλήσω για το παιχνίδι θα ήθελα να αναφερθώ σε κάτι για την ομάδα μου. Εγώ βρίσκομαι εδώ γύρω στις δύο εβδομάδες και αυτό που έχω αντικρίσει είναι μία ομάδα με πάρα πολύ καλό και ποιοτικό ρόστερ και το κλίμα είναι ένα από τα καλύτερα που έχω βρει ποτέ μπροστά μου. Δεν ξέρω γιατί βρίσκεται η ομάδα σε αυτή την θέση, το μόνο που ξέρω είναι πως θα αλλάξει και πιστεύω πως θα αλλάξει πολύ γρήγορα. Από την αρχή μπήκαμε ζητώντας τους 3 βαθμούς, ξέραμε τι θέλαμε, δείξαμε χαρακτήρα. Με το νέο σύστημα η ομάδα θα πηγαίνει καλύτερα γιατί σίγουρα θέλει πολύ δουλειά. Από εκεί και πέρα ξεχνάμε αυτό το παιχνίδι γιατί έχουμε στη συνέχεια ένα δύσκολο εκτός έδρας».                  

Estrella
Auto KCS
Minetta Car Pack
xoriatiko
Papantonakis Cards