Οι δηλώσεις από Χαραλαμπόπουλο και Λούντζη

Μπάσκετ 18 Ιουλίου 2017, 0:15

«Βγάλαμε πάθος και κερδίσαμε» τόνισε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος στι δηλώσεις του μετά το ματς με τη Γερμανία, ενώ ο Μιχάλης Λούντζης επεσήμανε ότι, «ο κόσμος μάς βοήθησε πολύ».

Αρχικά, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος τόνισε τα εξής: «Η Γερμανία είναι δυνατή και σκληρή ομάδα. Στην αρχή μπήκαμε νομίζοντας πως θα κερδίσουμε “έτσι” το παιχνίδι. Φάγαμε πολύ ξύλο, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο είπαμε πως θα πρέπει να παίξουμε κι εμείς σκληρά. Βγάλαμε πάθος και κερδίσαμε. Το χρειαζόμασταν αυτό το ματς, θέλαμε ένα δύσκολο ματς για να μας βοηθήσει για τα νοκ άουτ που έρχονται. Προσωπικά είμαι καλά, κάνω τη δουλειά μου, δίνω το 100% κι αφού δεν πονάω είμαι διπλά χαρούμενος».

Ο Μιχάλης Λούντζης με τη σειρά του είπε: «Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Η Γερμανία είναι πολύ σκληρή ομάδα, παίζει πάντα στο όριο του φάουλ, το ξέραμε γιατί την είχαμε αντιμετωπίσει και στα φιλικά. Καταφέραμε όμως να πάρουμε τη νίκη. Ο κόσμος μάς βοήθησε πολύ, χαιρόμαστε που ήρθε στο γήπεδο και είναι ένα επιπλέον κίνητρο για μας να τους προσφέρουμε όμορφο μπάσκετ».  

karta antonis garden