Οι δεκάδες προτάσεις για παίκτες και οι εξελίξεις εντός του Μαΐου

Πλατανιάς | 19 Απριλίου 2017, 14:24

Για μετά το τέλος του πρωταθλήματος φαίνεται ότι θα σημειωθούν οι πρώτες ουσιαστικές εξελίξεις όσον αφορά το σχεδιασμό της ομάδας του Πλατανιά για τη νέα χρονιά. Από τους "ερυθρολεύκους" επιβεβαιώνεται ότι έχει ολοκληρωθεί ένας πρώτος κύκλος συζητήσεων με τα συμβόλαια που λήγουν, αλλά οι οριστικές αποφάσεις αναμένονται μέσα στο Μάιο.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Το θέμα των συμβολαίων θεωρείται βαρύνουσας σημασίας, αφού από τα άτομα που θα αποφασιστεί να παραμείνουν στην ομάδα θα ακολουθήσει στη συνέχεια ο μεταγραφικός σχεδιασμός. Ηδη, όπως γίνεται γνωστό, το μέιλ της ΠΑΕ έχει πάρει… φωτιά με τις προτάσεις για παίκτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό να είναι στην κυριολεξία δεκάδες. Σε αυτό το πλαίσιο μάλιστα, οι άνθρωποι του Πλατανιά δεν επιβεβαιώνουν κάτι συγκεκριμένο για τα πρώτα δύο ονόματα που γράφτηκαν, του 35χρονου τερματοφύλακα Καντιμοίρη και του 29χρονου εξτρέμ Σάρπονγκ από τη Βέροια. Ειδικότερα πάντως για τον Καντιμοίρη φαίνεται ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα. Γενικότερα, στον Πλατανιά αξιολογούν αυτή την περίοδο τις προτάσεις με τα ονόματα που φτάνουν στην ΠΑΕ και η επιλογή θα γίνει τον κατάλληλο χρόνο.

Τώρα, βαρύνουσας σημασίας ζήτημα, αν όχι η άμεση προτεραιότητα, είναι το οικονομικό. Ο πρόεδρος Μανώλης Μαθιουλάκης θα είναι αυτός που θα αποφασίσει για το πώς θα κινηθεί η ομάδα τη νέα περίοδο και, αναλόγως, θα ακολουθήσουν οι σχετικές αποφάσεις. Γενικότερα όλα αυτά αυτή την περίοδο στον Πλατανιά είναι στον “αέρα” και σίγουρα είναι πάρα πολύ νωρίς για να καταγράφεται κάτι συγκεκριμένο. Πρώτο μέλημα για την ομάδα είναι να τελειώσει το πρωτάθλημα και από εκεί και πέρα τα θέματα θα μπουν στη συνέχεια σε μια σειρά. 

Estrella
Auto KCS