Οι Χανιώτες στο Γάλλο και το παραλίγο επεισόδιο με Μιχ. Νικολιδάκη

Χανιά | 20 Νοεμβρίου 2022, 19:08

Με την παρουσία δεκάδων φιλάθλων από τα Χανιά πραγματοποιήθηκε το κρητικό ντέρμπι στο γήπεδο "Παύλος Βαρδινογιάννης" του Γάλλου απέναντι στην Επισκοπή.

/Bella Pizza

Παρά την απαγόρευση που υπήρχε προκειμένου να διατεθούν εισιτήρια σε Χανιώτες φιλάθλους και βασικά σε οργανωμένους φιλάθλους, αυτοί κατάφεραν να βρίσκονται στο γήπεδο, έχοντας εξασφαλίσει τα εισιτήρια που τους επέτρεψαν κιόλας την είσοδο.

Να σημειωθεί ότι πριν την έναρξη του αγώνα βρέθηκε στο μέρος όπου φιλοξενούνταν οι φίλαθλοι των Χανίων ο πρόεδρος της Επισκοπής Μιχάλης Νικολιδάκης! Η παρουσία του σε αυτό το σημείο είχε ως αποτέλεσμα να κινδυνέψει να δημιουργηθεί εστία φωτιάς, αλλά παρά τον έντονο διάλογο που υπήρξε ανάμεσα στις δύο πλευρές τα πράγματα δεν πήραν διαστάσεις.

Από την άλλη, ο κ. Νικολιδάκης έμεινε ουσιαστικά στο ίδιο σημείο που ήταν οι Χανιώτες φίλαθλοι για αρκετή ώρα και περίπου για το πρώτο τέταρτο του αγώνα.

Γενικά οι φίλαθλοι των Χανίων αποδείχτηκαν κατά τη διάρκεια του αγώνα αρκετά εκδηλωτικοί, κάτι βέβαια στο οποίο συνέβαλαν τα γκολ που σημείωσαν οι παίκτες της ομάδας τους.

Estrella
10 years theatro
Gyrothalassia
Chania cash
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad