Οι αριθμοί τα “λένε” όλα: Σε 7 ματς, 4 νίκες και μία μόλις ήττα

Πλατανιάς | 30 Ιανουαρίου 2017, 19:47

Μια ομάδα... να την πιεις στο ποτήρι! Αυτός είναι ο Πλατανιάς τις τελευταίες 40 ημέρες. Μια ομάδα που μετά την πρώτη νίκη που σημείωσε επί του Ατρόμητου στις 17 Δεκεμβρίου... αφηνίασε, με συνέπεια να μετρά αυτό το διάστημα έξι επιτυχημένα αποτελέσματα σε σύνολο επτά αγώνων!

Μάλιστα, είναι γεγονός ότι ακόμα και αυτή η μοναδική ήττα που σημειώνεται στη Λεωφόρο με αντίπαλο όχι κάποια ομάδα τυχαία φυσικά, αλλά κόντρα σε ολόκληρο Παναθηναϊκό, γίνεται, με τους “πράσινους” να προσπαθούν μέχρι το τελευταίο λεπτό να “κρατήσουν” το υπέρ τους σκορ 2-1! Ο Πλατανιάς είναι γεγονός ότι πιέζει και βασικά χάνει στις λεπτομέρειες από τον ΠΑΟ.

Από εκεί και πέρα, ο Πλατανιάς συμπλήρωσε με το υπέρ του 2-1 επί της Κέρκυρας, νίκη που σημειώνεται με ανατροπή καθώς βρίσκεται να χάνει, τέσσερις νίκες στα τελευταία επτά ματς! Μια εντυπωσιακή αν μη τι άλλο επίδοση που πιστοποιεί ότι οι “ερυθρόλευκοι” βρίσκονται αυτό το διάστημα στα καλύτερά τους. Μάλιστα, αυτή η νίκη είναι η πρώτη στο β’ γύρο, όταν η συνέχεια είναι πάρα πολύ μεγάλη αν μη τι άλλο ακόμα, καθώς απομένουν 12 παιχνίδια.

Εκτός όμως των νικών, ο Πλατανιάς έχει ακόμα αυτό το διάστημα και δύο ισοπαλίες… Η μία επί του Ολυμπιακού, σ’ ένα ματς που είναι γνωστό ότι στο πρώτο τέταρτο βρέθηκε να χάνει με 2-0 και η άλλη στη Λάρισα όπου αν μια ομάδα άξιζε να κερδίσει αυτή σίγουρα δεν είναι η ΑΕΛ του Κούγια…

Ιδού όμως τα αποτελέσματα για τον Πλατανιά στα τελευταία 7 ματς που ισοδυναμούν με… μισό γύρο πρωταθλήματος σχεδόν:

Πλατανιάς-Ατρόμητος 3-0

Πλατανιάς-Παναθηναϊκός 1-0

Πλατανιάς-Λάρισα 3-2

Πλατανιάς-Ολυμπιακός 2-2

Παναθηναϊκός-Πλατανιάς 2-1

Λάρισα-Πλατανιάς 0-0

Πλατανιάς-Κέρκυρα 2-1

Estrella
Auto KCS

Rabona ad