Οι αποφάσεις του Δ.Σ.

Super League 1 7 Σεπτεμβρίου 2016, 18:04

Τη σύσταση επιτροπής που θα συναντήσει τους υποψηφίους για τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου αποφάσισε η Super League κατά τη σημερινή συνεδρίαση.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Τα μέλη της επιτροπής που θα συναντήσουν τους υποψήφιους για τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της Super League είναι η ΑΕΚ, η ΑΕΛ, ο Αστέρας Τρίπολης, ο Λεβαδειακός, ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League:

«1/ Έγινε παρουσίαση στο Δ.Σ. της Super League του εκπροσώπου της Super League στην Επιτροπή Ορισμού Αξιωματούχων Διαιτησίας της ΚΕΔ/ΕΠΟ κ. Δημήτρη Σαραϊδάρη. O κ. Δ. Σαραϊδάρης ενημέρωσε αναλυτικά το Δ.Σ. για τα πεπραγμένα του από την ημέρα της επιλογής του από το Δ.Σ. (1-8-2016) μέχρι και σήμερα. Στη συνέχεια συζητήθηκαν θέματά της αρμοδιότητάς του.

2/ To Δ.Σ. αποφάσισε ομόφωνα όπως συσταθεί  Επιτροπή αποτελούμενη από τις ΠΑΕ ΑΕΚ, ΑΕΛ, Αστέρα Τρίπολης,  Λεβαδειακό, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ προκειμένου να συναντήσει του υποψήφιους που θα υποδειχθούν από την Pricewaterhouse Coopers για τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου και τα μέλη της θα τοποθετηθούν επ’ αυτών στο Δ.Σ. το οποίο και θα αποφασίσει τελικώς».

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania

Rabona ad