Οι αποφάσεις του Δ.Σ. της “μικρής” Λίγκας

Football League 14 Οκτωβρίου 2020, 16:45

Δείτε όλες τις αποφάσεις που πάρθηκαν στο Διοικητικό Συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής των πρωταθλημάτων της SL2 και της FL...

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

H αναβολή της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της SL2 που μετατέθηκε για την 1η Νοεμβρίου και η απόφαση για την έναρξη της FL στις 7 Νοεμβρίου, ήταν οι σημαντικότερες ειδήσεις που προέκυψαν από το Διοικητικό Συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής που έγινε μέσω τηλεδιάσκεψης.

Κατά τ’ άλλα, η “μικρή” Λίγκα προχώρησε, όπως ήταν υποχρεωμένη, στην τροποποίηση της προκήρυξης του πρωταθλήματος της Super League 2 αναφορικά με την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία, προκειμένου να εναρμονιστεί με την απόφαση της ΕΠΟ που “θέλει” απευθείας άνοδο για τον πρωταθλητή της SL2 και διπλό αγώνα μπαράζ για τον δεύτερο με την 13η της SL1.

Επίσης παρουσιάστηκε η μπάλα των δυο πρωταθλημάτων που θα είναι η Nike Magia Elite, ενώ αποφασίστηκε να ζητηθεί από την ΕΠΟ ν’ ανασταλούν οι ποινές των ποδοσφαιριστών, εφόσον λόγω covid δεν έχει υπήρξε αγωνιστική δράση για επτά μήνες…

Η μπάλα των πρωταθλημάτων…

Κατά τ’ άλλα ωστόσο, αν και υπήρχαν στην ατζέντα σημαντικά θέματα δεν πάρθηκε μια σειρά από καθοριστικές αποφάσεις σχετικά με την FL, με αποτέλεσμα οι ομάδες να παραμένουν ακόμα σε… μερικό σκοτάδι.

Αναλυτικά οι αποφάσεις του Δ.Σ.

Τροποποιήθηκε η προκήρυξη του Πρωταθλήματος Super League 2, αγωνιστικής περιόδου 2020-21, όσον αφορά στην άνοδο των ομάδων στην SL1 μετά την απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ (ένας απευθείας και ο δεύτερος θα δίνει διπλό αγώνα μπαράζ με την 13η της SL1).

Αποφασίστηκε ομόφωνα η μετάθεση του Πρωταθλήματος Super League 2, αγωνιστικής περιόδου 2020-21 για την 1η Νοεμβρίου 2020, εφόσον έχει υπογραφεί σχετική σύμβαση τηλεοπτικών δικαιωμάτων με την ΕΡΤ.

Αποφασίστηκε η έναρξη του Πρωταθλήματος Football League, αγωνιστικής περιόδου 2020-21 για τις 7 Νοεμβρίου 2020. Λόγω της προσφυγής της ΠΑΕ Νίκη Βόλου στο Διαιτητικό Δικαστήριο, δεν συζητήθηκε τίποτα άλλο για το πρωτάθλημα.

Επίσημη μπάλα πρωταθλήματος ορίστηκε η Nike Magia Elite.

Αποφασίστηκε ομόφωνα να ζητηθεί από ΕΠΟ να ανασταλούν οι ποινές των ποδοσφαιριστών, εφόσον λόγω covid δεν έχει υπήρξε αγωνιστική δράση για επτά μήνες.

Δεν αναγνώστηκε το έγγραφο που απέστειλαν η ΠΑΕ Νίκη Βόλου και η ΠΑΕ Καβάλα μετά από ομόφωνη απόφαση του διοικητικού συμβουλίου.

Estrella
xoriatiko
Papantonakis Cards