Οι αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής

Γενικά Θέματα - Τοπικό 30 Ιανουαρίου 2016, 0:28

Εκτός από τις αποφάσεις που αναφέραμε σε προηγούμενα ρεπορτάζ υπήρξαν και άλλες που πήρε στην τελευταία της συνεδρίαση η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΧ.

Αναλυτικά οι αποφάσεις που αφορούν απολογίες ομάδων:

Φ.Α. A’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΣΠΑΘΑ – ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΤΣΙΚ. 16-1-2016: Στο Δ.Σ. της ομάδας Σπάθα επιβάλλεται χρηματικό πρόστιμο εκατό [100,00] ευρώ με αναστολή μέχρι λήξεως της ποδοσφαιρικής περιόδου.

Φ.Α. Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ – ΙΝΚΑ 23-1-2016: Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Μινωταύρου Πατεράκης Ι. με Α.Δ.546949 τιμωρείται με ποινή αποκλεισμού μιας [1] αγωνιστικής [άρθρο 7 παρ 3].Καλείται σε αυτοπρόσωπη απολογία στα γραφεία της Ενώσεως σε ημέρα και ώρα που θα κοινοποιηθεί έγκαιρα το Δ.Σ. της ομάδας Μινωταύρου σύμφωνα με τα αναγραφόμενα στο Φ.Α.

Φ.Α. Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ – ΑΣΠΙΔΑ 6-1-2016: Στο Δ.Σ. της ομάδας Ασπίδα επιβάλλεται έγγραφη επίπληξη.

Φ.Α. Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΛ.- ΓΡΑΝΙΤΗΣ 4-1-2016: Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Γρανίτη Μαραγκάκης Μ. με Α.Δ. 580011 τιμωρείται με ποινή αποκλεισμού μιας [1] αγωνιστικής [άρθρο 10 παρ 1αΙ]. Καλείται σε αυτοπρόσωπη απολογία στα γραφεία της Ενώσεως σε ημέρα και ώρα που θα κοινοποιηθεί έγκαιρα το Δ.Σ. της ομάδας Θύελλα Καλ. σύμφωνα με τα αναγραφόμενα στο Φ.Α. Καλείται σε αυτοπρόσωπη απολογία στα γραφεία της Ενώσεως σε ημέρα και ώρα που θα κοινοποιηθεί έγκαιρα ο πρόεδρος της ομάδας Γρανίτη Σχοινοπλοκάκης Γ. σύμφωνα με τα αναγραφόμενα στο Φ.Α.

 

 

karta antonis garden

Rabona ad