Οι αποφάσεις για τη Volley League

Βόλεϊ | 3 Αυγούστου 2021, 10:57

Τον Οκτώβριο θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Volley League ανδρών όπως αποφασίστηκε έπειτα από τη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΣΑΠ.

Η έναρξη θα δοθεί είτε στις 16, είτε στις 23 Οκτωβρίου, ενώ η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου, με εναλλακτική ημερομηνία τις 14 Σεπτεμβρίου.

Η ανακοίνωση της ΕΣΑΠ είναι η εξής:

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ε.Σ.Α.Π. όπου συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν τα ακόλουθα:

Συζητήθηκαν οι αλλαγές και βελτιώσεις επί των άρθρων της προκήρυξης του πρωταθλήματος Volley League 2021-22 μεταξύ άλλων στο πειθαρχικό δίκαιο, στα οικονομικά θέματα, στο σύστημα διεξαγωγής του πρωταθλήματος αλλά και στις σχέσεις ΤΑΑ με ΕΣΑΠ.

Aποφασίστηκε η κλήρωση του πρωταθλήματος Volley League 2021-22 να γίνει τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου ή εναλλακτικά την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου και να συνδυαστεί με ημερίδα ομάδων εργασίας για θέματα που αφορούν το πρωτάθλημα.

Αποφασίστηκε το νέο πρωτάθλημα Volley League 2021-22 να ξεκινήσει 16 ή 23 Οκτωβρίου.

Oι οριστικές ημερομηνίες για την κλήρωση και την έναρξη του νέου πρωταθλήματος θα ανακοινωθούν στο επόμενο συμβούλιο του Δ.Σ. της ΕΣΑΠ στο τέλος Αυγούστου.

Ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος έκανε ενημέρωση στους παράγοντες των ΤΑΑ σχετικά με τις επαφές που γίνονται με την διοίκηση της Ε.Ρ.Τ. Α.Ε. για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της περιόδου 2021-22.

JoyMachine

Rabona ad