Οι αποχωρήσεις… φέρνουν τον επιθετικό!

Πλατανιάς | 20 Ιαν 2016, 13:20

Τη στιγμή που ο Γιάννης Κάργας αποτελεί ήδη ποδοσφαιριστή του Πλατανιά και απομένει μονάχα η επίσημη ανακοίνωση για την ένταξή του στο "ερυθρόλευκο" ρόστερ, ανεκπλήρωτη από την άλλη δείχνει η μεταγραφή του επιθετικού.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Όπως γίνεται γνωστό και ουσιαστικά το παραδέχονται στον Πλατανιά, για ν’ αποκτηθεί ο φορ που θέλει ο Παράσχος ως μία επιπλέον λύση μαζί με τον Ράμος, θα πρέπει να υπάρξει μία ή περισσότερες αποχωρήσεις από το ρόστερ. Σε αυτή τη κατηγορία βρίσκονται τρεις τουλάχιστον ποδοσφαιριστές, που δεν είναι άλλοι από τους Ολιμπά, Μαχαμάτ και Τζίλβαν. Η πρόθεση της ομάδας είναι να αποχωρήσουν, εδώ και πολλές μέρες δε οι μάνατζέρ τους έχουν ενημερωθεί έτσι ώστε να τους βρουν νέα στέγη και απομένει να φανούν τα αποτελέσματα. Εφόσον δεν φύγει τουλάχιστον ένας, τότε πολύ δύσκολα ο Πλατανιάς θα κάνει κίνηση για την απόκτηση του επιθετικού που χρειάζεται.

Από την άλλη, ο χρόνος πλέον αρχίζει να γίνεται αντίπαλος, αφού στο τέλος του μήνα τελειώνει η μεταγραφική περίοδος, επομένως αυτό πρέπει να τονιστεί για τις όποιες εξελίξεις είναι να σημειωθούν.

Να σημειωθεί τέλος, χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα κάτι, ότι ο Ράμος στα τελευταία παιχνίδια, τόσο κόντρα στον Ολυμπιακό όσο και στο Περιστέρι απέναντι στον Ατρόμητο, ήταν πολύ καλός και σκόραρε δύο εντυπωσιακά γκολ, δείχνοντας ότι είναι μια σημαντική μονάδα και πως ο Παράσχος μπορεί να στηριχθεί πάνω του.

Estrella
Auto KCS

Rabona ad