Οι αντιδράσεις στον ΑΟΚ στις αναφορές του Αρη Νικαίας

Α.Ο.Κ. Χανιά | 29 Οκτωβρίου 2020, 16:44

Απόψε πρόκειται ν' απασχολήσει τη διοίκηση του ΑΟΚ Χανιά η ανακοίνωση την οποία έχει δώσει στην δημοσιότητα ο Αρης Νίκαιας. Αγνοια σε πρώτη φάση προκύπτει ως συμπέρασμα ότι υπάρχει στο στρατόπεδο της χανιώτικης ομάδας για ό,τι έχει συμβεί.

Ουσιαστικά, η διοίκηση του ΑΟΚ θα διαβουλευτεί για το πώς θ’ αντιδράσει μετά την ανακοίνωση απ’ τον Αρη Νικαίας, που σε γενικές γραμμές αναφέρει ότι οι βολές που καθόρισαν το αποτέλεσμα στο παιχνίδι της Νίκαιας εκτελέστηκαν από άλλον παίκτη (Γοργόνης) από αυτόν που κέρδισε το φάουλ (Σανδραμάνης).

Προφανώς αυτό είναι κάτι το οποίο δεν έπεσε στην αντίληψη όπως φαίνεται του ΑΟΚ Χανιά και απ’ ό,τι φαίνεται ούτε του Αρη Νικαίας, ο οποίος ωστόσο απ’ ό,τι αποδεικνύεται, αντιδρά εκ των υστέρων και μένει να φανεί εάν επί της ουσίας -στην πράξη δηλαδή- έχει ασκήσει ένσταση, η οποία θα εκδικαστεί.

Η διοίκηση του ΑΟΚ Χανιά είναι δεδομένο ότι δεν θέλει να χαλάσει τη σχέση της με κανένα σωματείο ούτε προφανώς και με τον Αρη Νικαίας, οπότε μένει να ξεκαθαρίσει πώς θα δοθεί συνέχεια στο θέμα που έχει ανοίξει μετά το παιχνίδι που διεξήχθη την περασμένη Κυριακή στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

 

karta antonis garden
zgas

Rabona ad