Οι ανανεώσεις, οι μεταγραφές και πώς θα προχωρήσει ο σχεδιασμός

Χανιά | 9 Ιουνίου 2023, 20:27

Eνας σχετικά μεγάλος αριθμός ποδοσφαιριστών περιλαμβάνεται στο σχεδιασμό των Χανίων για να παραμείνει στο δυναμικό τους για την επόμενη περίοδο.

/Bella Pizza

Ειδικότερα, αυτό που η πληροφόρηση αναφέρει, είναι ότι τα Χανιά σκοπεύουν να διατηρήσουν στο ρόστερ τους έναν αριθμό 14-16 ποδοσφαιριστών από την υπάρχουσα ομάδα, επενδύοντας ουσιαστικά σε αυτό που έχουν ξεκινήσει να χτίζουν. Μάλιστα, η είδηση είναι πως η διαδικασία για τις ανανεώσεις θα είναι η επόμενη που θ’ ακολουθήσει βάσει σχεδιασμού, καθώς μέσα στις επόμενες ημέρες κιόλας προγραμματίζεται να υπάρξουν οι πρώτες ανακοινώσεις.

Συνολικά όλες οι ανανεώσεις προβλέπεται να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του τρέχοντος μήνα (Ιούνιος).

Βάσει σχεδιασμού, τα Χανιά σκοπεύουν να επενδύσουν ως εκ τούτου σε 6-8 δυνατές μεταγραφές προκειμένου να ισχυροποιήσουν με αυτό τον τρόπο το ρόστερ τους. Πρόκειται για παίκτες που θ’ αποτελέσουν τη βάση μαζί με τις επιλογές που θα γίνουν γι’ αυτούς που θα παραμείνουν. Οπως, δε, έχουμε ήδη γράψει, οι μεταγραφές αναμένεται να είναι ιδιαίτερα ισχυρές, δίνοντας εν πρώτοις μια πρώτη εντύπωση για το στόχο που χαράσσεται…

Τα Χανιά ωστόσο δεν θα περιοριστούν εκεί, μιας και στο σχεδιασμό βρίσκεται το ν’ αποκτηθούν επιπλέον και 3-4 ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα είναι ηλικίας μεταξύ 23-26 ετών και εγνωσμένης, επίσης, αξίας.

Σε γενικές γραμμές αυτό είναι το περίγραμμα που θ’ ακολουθηθεί για τα Χανιά όσον αφορά τον σχεδιασμό τους για το ρόστερ που θέλουν να δημιουργήσουν για τη νέα σεζόν και μένει να φανεί πώς θα προχωρήσει και στην πράξη…

Estrella
Papantonakis Cards
10 years theatro
Nymfi-Restaurant
Gyrothalassia
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad