Οι αναφορές Ποζατζίδη για τις προσφυγές στον Πλατανιά

Πλατανιάς | 28 Ιανουαρίου 2021, 17:22

Ενα γεγονός που έχει να κάνει με τον Πλατανιά αποκαλύπτει στη συνέντευξή του στο athlitiko ο Στέλιος Ποζατζίδης. Εκτός του 26χρονου αριστεροπόδαρου ποδοσφαιριστή, τρεις τουλάχιστον ακόμα βρίσκονται σε δικαστική διαμάχη με την πρώην ΠΑΕ.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο Ποζατζίδης, νυν πλέον ποδοσφαιριστής του Εργοτέλη, ανέφερε πως τρέφει μεν συναισθήματα για τον Πλατανιά, σημείωσε ωστόσο στη συνέντευξη που έχει παραχωρήσει πως η σχέση με την πρώην ομάδα του κατέληξε να έχει οδηγηθεί στις δικαστικές αίθουσες μέσω της προσφυγής που έχει ασκήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός από τον Ποζατζίδη σε δικαστική διαμάχη με τον πρώην ιδιοκτήτη της ομάδας, Μανώλη Μαθιουλάκη, ο οποίος από την πρώτη στιγμή έχει εικόνα γι’ αυτές τις εξελίξεις βρίσκονται τρεις ακόμα ποδοσφαιριστές, οι Καραγκούνης, Λεϊρία και Πουρζιτίδης, ποδοσφαιριστές που αυτή τη στιγμή βρίσκονται μεν σε άλλες ομάδες, αλλά σε κάθε περίπτωση διεκδικούν χρήματα από τον Πλατανιά.

Ειδικότερα στην περίπτωση του Ποζατζίδη, όπως τονίζει ο ίδιος, ο Πλατανιάς έχει ασκήσει έφεση προκειμένου να δώσει λιγότερα χρήματα από αυτά που του έχουν επιδικαστεί πρωτόδικα.

Τέλος, ένα άλλο τέλος ενδιαφέρον σημείο που αφορά τις δηλώσεις Ποζατζίδη, αυτό έχει να κάνει με το γεγονός ότι τόσο ο ίδιος όσο και αρκετοί άλλοι παίκτες, όπως τουλάχιστον αναφέρει, θα μπορούσαν να είχαν προχωρήσει με τον Πλατανιά και ειδικότερα με τον πρόεδρο σε μια διαδικασία να τα βρουν χωρίς να χρειαστεί να καταφύγουν οι ποδοσφαιριστές στη λύση της προσφυγής. «Νομίζω ότι θα μπορούσαν τα πράγματα με λίγο καλύτερους χειρισμούς από τη μεριά της διοίκησης να μην έχουμε φτάσει σ’ αυτό το σημείο και όχι μόνο με μένα, αλλά και με τα περισσότερα παιδιά γιατί ως αρχηγός της ομάδας, μιλούσα με τα περισσότερα παιδιά και όλοι ήμασταν διατεθειμένοι να έρθουμε σε κάποιον διακανονισμό, σε συμβιβασμό με τη διοίκηση και με το μεγαλομέτοχο, πράγμα που δε μας προτάθηκε ποτέ. Ισα-ίσα που στις δικές μας προτάσεις δεν ανταποκρίθηκε ποτέ, οπότε αναγκαστικά και εμείς, μένοντας, δουλεύοντας ουσιαστικά μακριά από τα σπίτια μας και πληρώνοντας ενοίκια και έχοντας καθημερινά υποχρεώσεις οικονομικές, έπρεπε να εξασφαλίσουμε τα δεδουλευμένα μας», σημειώνει ο ποδοσφαιριστής του Εργοτέλη…

Estrella
Auto KCS