Οι αγώνες “Ιδομενέας 1” και “Ιδομενέας 2” του ΙΟ Χανίων

Ιστιοπλοΐα | 7 Οκτωβρίου 2022, 16:25

Ολοκληρώθηκε ένας ακόμα αγώνας για το τοπικό πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας που διοργανώθηκε από τον Ιστιοπλοϊκό Ομιλο Χανίων.

KTEO Κρήτης

Το περασμένο Σαββατοκύριακο 1 και 2 Οκτωβρίου διεξήχθησαν οι αγώνες “Ιδομενέας 1” και “Ιδομενέας 2” που είχαν εκκίνηση από τα Χανιά προς το Μαράθι και το αντίστροφο.

Στον πρώτο αγώνα δεν τερμάτισε κάποιο σκάφος στο χρονικό όριο που είχε αποφασιστεί, ενώ στον δεύτερο αγώνα επικράτησε το σκάφος “Κορμοράνος” του Ναυτικού Ομίλου Χανίων.

Η ενημέρωση από τον ΙΟΧ:

Συνέχεια στο τοπικό πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας είχαν το προηγούμενο Σαββατοκύριακο 1 και 2 Οκτωβρίου 2022 οι ιστιοπλοϊκοί αγώνες ανοικτής θάλασσας, με την επωνυμία “Ιδομενέας 1 (διαδρομή Χανιά – Μαράθι)” και “Ιδομενέας 2 (διαδρομή Μαράθι – Χανιά)”.

Οι αγώνες οργανώθηκαν από τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Χανίων (ΙΟΧ) ήταν μέρος του κοινού πρωταθλήματος του 2022 του ΙΟΧ με τον Ναυτικό Όμιλο Χανίων (ΝΟΧ).

Το Σάββατο 1/10, τα πληρώματα ξεκίνησαν με ασθενείς ανέμους και στο Μαράθι δεν τερμάτισε κανείς στο χρονικό όριο που είχαν στη διάθεση τους. Την Κυριακή τερμάτισε, μετά από εκπληκτική επιμονή και προσπάθεια, μόνο το σκάφος Κορμοράνος του ΝΟΧ, με τα υπόλοιπα να εγκαταλείπουν.

Συμμετοχή δήλωσαν τέσσερα σκάφη:

* Το Πανέφη ΙΙ (ΙΟΧ) με κυβερνήτη τον Εμμ. Μπαρμπόπουλο και πλήρωμα τους Πάνο Μπαρμπόπουλο, Γιώργο Παπαδάκη, Νεκταρία Λαβούτα, Ντούλη Ιωάννη, Τριχάκη Δημοσθένη και Τζιλιβάκη Αντώνη.

* Το Κορμοράνος (ΝΟΧ) με κυβερνήτη τον Κωνσταντίνο Μανιουδάκη και πλήρωμα τους Γιώργο Αναστασόπουλο, Νίκο Περβανά, Ιωάννη Ζερβό και Ιωάννη Γυπάκη.

* Το Αίθρα (ΝΟΧ) με κυβερνήτη τον Γκότση Αλέξανδρο και πλήρωμα τους Σταύρο Μαρίνο και Πετράκη Γιώργο.

* Και το Στέλλα (ΙΟΧ) με κυβερνήτη τον Βασίλη Μητρόπουλο και πλήρωμα τους Στέλιο Ακαμιωτάκη και Γιώργο Μαζαράκη.

 Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Χανίων ευχαριστεί και συγχαίρει τα πληρώματα για την αγωνιστικότητά τους και ανανεώνει το ραντεβού με την αγωνιστική δράση, στον επόμενο αγώνα στις 23/10 που είναι “double handled” δηλαδή για δύο άτομα πλήρωμα.

manolikakis

Rabona ad