Οι 5 κερδισμένες αποβολές και οι 3 που δεν αξιοποιήθηκαν

Χανιά | 20 Μαΐου 2023, 11:21

Η 5η κερδισμένη αποβολή στο φετινό πρωτάθλημα ήταν για τα Χανιά αυτή για τον Δημήτρη Στάμου στο παιχνίδι με τον ΟΦ Ιεράπετρας. Ωστόσο στις τρεις από αυτές δεν έχει αξιοποιηθεί το αριθμητικό πλεονέκτημα.

/Bella Pizza

Ουσιαστικά η μοναδική φορά που τα Χανιά αξιοποίησαν την αποβολή που είχαν υπέρ τους ήταν στο ματς της 13ης αγωνιστικής στο Σεραφείδειο απέναντι στην ΑΕΚ Β. Στο 44’ αποβάλλεται ο Παρράς και στο 48’ ο Μπουτσάκης σκοράρει για τα Χανιά, δίνοντας τους τη νίκη.

Επίσης δεν μπορεί να αξιολογηθεί η αποβολή που είχαν τα Χανιά στο παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής απέναντι στην Καλαμάτα. Τότε που απλά η “μαύρη θύελλα” ολοκλήρωσε με 10 παίκτες με τον Αναστασόπουλο ν’ αποβάλλεται στο 89’ όταν στο 31’ έχει σκοράρει ο Μάναλης, με το 1-0 να ήταν το τελικό σκορ στα Περβόλια.

Αυτό που καταγράφεται είναι ότι στα τρία τελευταία παιχνίδια κόντρα σε Παναχαϊκή, Καλαμάτα -και τα δύο εκτός έδρας- και αυτό απέναντι στο ΟΦΙ τα Χανιά ενώ κέρδισαν την αποβολή σε ένα διάστημα κοντά στο ημίχρονο (55’ Κωνσταντακόπουλος με Παναχαϊκή, 62’ Μόζερ με Καλαμάτα, 39’ Στάμου με ΟΦΙ) δεν την έφεραν στα μέτρα τους, δεν κατάφεραν δηλαδή να φτάσουν στην επίτευξη της νίκης. Ειδικότερα με τον ΟΦΙ όμως θα πρέπει να σημειωθεί ότι η αποβολή έγινε σ’ ένα χρονικό σημείο όπου η ομάδα της Ιεράπετρας ήταν ήδη μπροστά στο σκορ κι έτσι τα Χανιά χρειαζόντουσαν πρακτικά δύο τέρματα για να πετύχουν την ανατροπή. Εφτασαν στο 1-1 (μετά την αποβολή δηλαδή) με τον Μάναλη, αλλά το δεύτερο γκολ δεν ήρθε…

Οι αποβολές φέτος για τα Χανιά είναι 5-1, με τη μία σε βάρος τους να είναι αυτή με το Αιγάλεω την 7η αγωνιστική, εκτός έδρας. Είχε αποβληθεί ο Γκάντσιερ στο 85′ (που πλέον δεν είναι στο ρόστερ). Τελικό αποτέλεσμα 0-0.

Estrella
Papantonakis Cards
10 years theatro
Nymfi-Restaurant
Gyrothalassia
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
/blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad