Οι 21 της Επισκοπής για το ματς με τα Χανιά

Επισκοπή | 19 Νοεμβρίου 2022, 23:36

21 ποδοσφαιριστές συγκροτούν την αποστολή της Επισκοπής για την αναμέτρηση με τα Χανιά το μεσημέρι της Κυριακής (20/11, 15:00).

/Bella Pizza

Μετά τα Χανιά και η Επισκοπή ανακοίνωσε την αποστολή των ποδοσφαιριστών για το (μεταξύ τους) Κρητικό ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής.

Το ενημερωτικό δελτίο τύπου της Ρεθυμνιώτικης ΠΑΕ αναφέρει σχετικά:

«Ως εδώ ήταν η προετοιμασία… Το κρητικό ντέρμπι απέναντι στα Χανιά (Κυριακή 20/11, 15.00) για την 3η αγωνιστική της Betsson SL2 βρίσκεται προ των πυλών και, δε μένει παρά να μετράμε αντίστροφα.

Ο προπονητής μας Σάκης Παπαβασιλείου επέλεξε τους 21 ποδοσφαιριστές εκ των οποίων ο ένας θα πρέπει να αποκλειστεί την τελευταία στιγμή.

Αυτοί είναι: Καλογεράκης, Βάτζιος, Πολίτης, Καφετζής, Κούτσιας, Κώτσιος, Λάμτσε, Μπερικάκης, Αμπαφού, Κρίκλοου, Εμπουέλε, Χοβανισιάν, Σαμουρκασόβι, Αραμπατζής, Παπαδόπουλος, Τζωρτζινάκης, Σκεντεράι, Νταμπίζας, Σταθόπουλος, Βουκελάτος και Τσιλεδάκης.

Τέλος, είναι σημαντικό να πούμε ότι στις προπονήσεις έπειτα από δυόμισι μήνες επέστρεψε ο Γιάννης Ψαρράς, ο 24χρονος πορτιέρε που είχε τραυματιστεί στο μετακάρπιο του δεξιού του χεριού.»

Estrella
Chania cash
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
xoriatiko

Rabona ad