Οι 15 βαθμοί του β’ γύρου και τα ματς μέχρι το τέλος

Χανιά | 3 Μαΐου 2023, 20:30

Σχεδόν τους μισούς βαθμούς από αυτούς που κατάφερε να συλλέξει σε όλο τον πρώτο γύρο έχει ήδη προσθέσει στη συγκομιδή της στις 7 τελευταίες αγωνιστικές η ομάδα των Χανίων!

/Bella Pizza

Αυτό μαρτυρούν τα ίδια τα αποτελέσματα, με τα Χανιά να διευρύνουν το σερί τους πλέον στα 7 παιχνίδια όπου εκτός του ότι παραμένουν αήττητα, έχουν καταφέρει να συγκεντρώσουν 15 βαθμούς, τη στιγμή που σε όλο τον πρώτο γύρο συνέλεξαν 21…

Συγκεκριμένα, μετρούν 12 μετά τις τέσσερις νίκες που έχουν σημειώσει κατά σειρά απέναντι σε Επισκοπή, Απόλλωνα, Αιγάλεω και ΠΑΟ Ρουφ, έχοντας επίσης άλλους 3 από τις εκτός έδρας ισοπαλίες, με αντιπάλους κιόλας διόλου ευκαταφρόνητους, όπως οι Παναχαϊκή, Καλαμάτα και Ηλιούπολη.

Τα Χανιά έχουν πλέον το παιχνίδι με την Καλλιθέα, το οποίο όπως κι αυτό με τον Απόλλωνα είναι από τα πιο δύσκολα που έχουν να δώσουν εντός έδρας. Αξιο αναφοράς βέβαια είναι ότι το παιχνίδι με τον Απόλλωνα το μετέτρεψαν σε… περίπατο, κερδίζοντας με 2-0 ενώ θα μπορούσαν να έχουν επικρατήσει μ’ ένα σκορ πολύ μεγαλύτερο.

Σε κάθε περίπτωση ο στόχος παραμένει η κατάκτηση της 4ης θέσης από τη στιγμή μάλιστα που η διαφορά πλέον είναι όχι στους 6 αλλά στους 3 βαθμούς από την Παναχαϊκή…

Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα παιχνίδια για τα Χανιά που απομένουν μέχρι τη λήξη της σεζόν είναι τα εξής:

24η αγωνιστική: Χανιά-Καλλιθέα
25η αγωνιστική: Προοδευτική-Χανιά
26η αγωνιστική: Χανιά-ΟΦΙ
27η αγωνιστική: Κηφισιά-Χανιά
28η αγωνιστική: Χανιά-ΑΕΚ B
29η αγωνιστική: Ηρόδοτος-Χανιά
30ή αγωνιστική: Χανιά-Ολυμπιακός Β

Estrella
Papantonakis Cards
10 years theatro
Nymfi-Restaurant
Gyrothalassia
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
/blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad