Οφρυδόπουλος: Θα πάει καλά και φέτος ο Εργοτέλης

Εργοτέλης | 24 Νοεμβρίου 2021, 19:59

Έπλεξε το εγκώμιο του Εργοτέλη ο προπονητής της ΑΕΚ Β, Σωκράτης Οφρυδόπουλος, μετά το "λευκό" 0-0 στο Παγκρήτιο στάδιο.

/Bella Pizza

Στο Παγκρήτιο “άφησε” η ΑΕΚ Β τους πρώτους της βαθμούς στο πρωτάθλημα, καθώς το “λευκό” σφράγισε τόσο τις προσπάθειες των παικτών της, όσο και των ποδοσφαιριστών του Εργοτέλη.

Πάλεψε για τη νίκη ο Εργοτέλης

Μετά το φινάλε της αναμέτρησης ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος δήλωσε στη συνέντευξη τύπου:

«Στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές που έχουμε διανύσει έως τώρα, ο σημερινός αγώνας ήταν ο πιο διαφορετικός υπό την έννοια ότι ο σημερινός αντίπαλος είναι μία κλασσική ομάδα Super League 2, η οποία πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια.

Διαθέτει καλούς παίκτες, με έναν συγκεκριμένο κορμό εδώ και μερικά χρόνια η οποία κατά την προσωπική μου άποψη θα πάει καλά και φέτος. Είχαμε έναν καλό αγώνα με ωραίο ρυθμό από δύο ομάδες που προσπαθούσαν να παίξουν.

Εμείς συνεχίσαμε με την άμυνά μας ψηλά, ήμασταν πιεστικοί. Ένα κέρδος που θέλουμε να έχουμε είναι το να κλέβουμε μπάλες ώστε να κάνουμε περισσότερες επιθέσεις. Ήμασταν ισορροπημένοι, δεν έβγαλε αντεπιθέσεις ο Εργοτέλης. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε κάποιες προϋποθέσεις, στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλύτεροι.

Είχαμε 3-4 πολύ καλές ευκαιρίες, είχε μια καλή στο τέλος και ο Εργοτέλης. Είναι σημαντικό για τα παιδιά να παίρνουν ένα θετικό αποτέλεσμα και να διεκδικούν τη νίκη επί ίσοις όροις απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα.

Το τεστ ήταν σημαντικό για εμάς και το περάσαμε με καλό βαθμό. Προσπαθούμε στο γήπεδο να χτίσουμε έναν χαρακτήρα, να παίζουμε ποδόσφαιρο, να τηρούμε τις βασικές αρχές του ποδοσφαίρου, να εκμεταλλευόμαστε το ρόστερ μας. Αν τα κάνεις όλα αυτά παίρνεις και βαθμούς.

Το μεγαλύτερο μερίδιο της καλής εικόνας της ΑΕΚ Β’ στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές το πιστώνονται οι ποδοσφαιριστές μας μαζί με το τεχνικό τιμ και το διοικητικό προσωπικό με τον Ηλία Ατματσίδη επικεφαλής. Η αγωνιστική επιτυχία πιστώνεται σε όλους αυτούς τους ανθρώπους, γιατί εργάζονται πάρα πολύ.»

Estrella
Papantonakis Cards
10 years theatro
Nymfi-Restaurant
Gyrothalassia
Minetta top plus
KTEO Κρήτης
/blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad