Οφρυδόπουλος: Δίκαια κέρδισε η Επισκοπή

Επισκοπή | 11 Μαρτίου 2023, 21:58

Την παραδοχή ότι η Επισκοπή βάσει της εμφάνισης που είχε στο δεύτερο ημίχρονο έφτασε αξία στη νίκη επεσήμανε ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος.

/Bella Pizza

«Εμείς νομίζαμε ότι ο άνεμος θα κερδίσει μόνος του το παιχνίδι, θα σκοράρει, ή… θα παίξει ποδόσφαιρο ενώ δεν είναι καθόλου έτσι», τόνισε ο τεχνικός της ΑΕΚ Β που προφανώς, με εξαίρεση το πρώτο ημίχρονο, δεν έμεινε καθόλου ευχαριστημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του.

Οι δηλώσεις του έχουν ως εξής:

«Στο παιχνίδι υπήρχαν δύο εντελώς διαφορετικά ημίχρονα. Ενώ παίζαμε σ’ ένα γήπεδο που επικρατούσε δυνατός άνεμος και δημιουργούσε πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα νομίζω ότι και οι δύο ομάδες με κόντρα τον αέρα ήταν πολύ καλύτερες. Εμείς δηλαδή στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε με τη μπάλα κάτω και δεν κινδυνέψαμε καθόλου ενώ είχε τον αέρα η Επισκοπή, κάνοντας ευκαιρίες και ήμασταν επικίνδυνοι. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως η Επισκοπή προηγήθηκε από νωρίς και νομίζω ότι ήταν και καλύτερη. Εμείς νομίζαμε ότι ο άνεμος θα κερδίσει μόνος του το παιχνίδι, θα σκοράρει, ή… θα παίξει ποδόσφαιρο ενώ δεν είναι καθόλου έτσι. Δεν είχαμε καθόλου ηρεμία ενώ δεχτήκαμε το γκολ πάρα πολύ νωρίς. Δεν είχαμε ηρεμία να διαχειριστούμε ότι χάναμε και ότι υπήρχε μεγάλος χρόνος για να μπορέσουμε να ισοφαρίσουμε και να πάρουμε το παιχνίδι. Κάναμε πολλές λάθος επιλογές. Είχαμε ένα δεύτερο ημίχρονο που δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα που θέλουμε να έχουμε στο γήπεδο και δίκαια χάσαμε».

Για το αν είχαν αναποτελεσματικότητα οι παίκτες του: «Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε ευκαιρίες και προϋποθέσεις καλές. Δε σκόραρες… Σ’ ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι είτε είναι παιδιά που είναι πιο μικρής ηλικίας, είτε είναι στην Super League, οι ευκαιρίες που δημιουργούνται δεν είναι 20 και 30. Υπάρχουν παιχνίδια που μπορεί να γίνουν δύο ευκαιρίες. Εχετε δίκιο, θα πρέπει να σκοράρεις… Εμείς κάναμε αρκετές ευκαιρίες, ήταν πιο οργανωμένες οι ευκαιρίες που κάναμε στο πρώτο ημίχρονο παρότι ήταν κόντρα ο αέρας, στο δεύτερο είχαμε στο μυαλό μας περισσότερο ότι θα μας βοηθούσε ο αέρας για να σκοράρουμε και να παίξουμε σωστά και μπορεί να είχαμε ευκαιρίες με τον Σκόνδρα και τον Κοσίδδη, μπορεί να ήμασταν στο μισό γήπεδο αρκετό χρόνο του παιχνιδιού, όμως η Επισκοπή ήταν πιο επικίνδυνη γιατί και το γκολ σκόραρε, ενώ είχε το δοκάρι και είχε και ευκαιρία. Νομίζω ότι είχαμε ένα (καλό) ημίχρονο και είχαμε ένα δεύτερο όπου τουλάχιστον για μας που θέλουμε να είμαστε αυστηροί για να λέμε το σωστό και το δίκαιο, η Επισκοπή ήταν καλύτερη και συνολικά κέρδισε δίκαια».

 

 

 

Estrella
10 years theatro
Gyrothalassia
Minetta top plus
KTEO Κρήτης
/blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad