ΟΦΗ προς τους φιλάθλους του: Μπράβο, ήσασταν υπέροχοι

Κύπελλο Ελλάδος | 27 Οκτωβρίου 2017, 16:59

Ως υποδειγματική χαρακτηρίζει η ΠΑΕ ΟΦΗ τη συμπεριφορά των φιλάθλων της ομάδας στο παιχνίδι με τον Πλατανιά, τους οποίους συγκεκριμένα συγχαίρει.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Αναλυτικά, η ανακοίνωση από την ΠΑΕ ΟΦΗ είναι η εξής:

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 θα ήθελε να ευχαριστήσει τους φιλάθλους της ομάδας, για την παρουσία τους στο πρώτο φετινό επίσημο παιχνίδι της ομάδας μας, με τον Πλατανιά για το Κύπελλο Ελλάδος.

Η νίκη, αλλά και η εμφάνιση της ομάδας μας, ήταν κάτι που μας έδωσε μεγάλη δύναμη για τη συνέχεια. Το ίδιο όμως και η παρουσία του κόσμου, που έδειξε ότι θα στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις το φετινό μας εγχείρημα ώστε να επιστρέψει ο ΟΦΗ μας εκεί που ανήκει.

Ιδιαίτερη αναφορά θα θέλαμε να κάνουμε στους οργανωμένους οπαδούς, στις θύρες 4 και 5, γιατί σεβάστηκαν την επιθυμία της ομάδας και δεν άναψαν ούτε ένα πυρσό όπως τους είχαμε ζητήσει, λόγω των αυστηρών διατάξεων του νέου πειθαρχικού κώδικα. Ενώ με τη δύναμη της φωνής τους, δεν σταμάτησαν ούτε λεπτό να τραγουδούν για την ομάδα μας! Η συμπεριφορά τους ήταν πραγματικά υποδειγματική. Αυτήν την εικόνα θέλουμε φέτος σε όλα τα παιχνίδια του Γεντί Κουλέ!

Μπράβο σας, ήσασταν υπέροχοι!

Estrella
Papantonakis Cards