ΟΦΗ: «Να δοκιμάσουμε δυνάμεις στο Λιγκ Καπ»

Βόλεϊ 6 Οκτωβρίου 2022, 14:40

Τα παιχνίδια του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» θα αποτελέσουν ευκαιρία για… μέτρημα δυνάμεων για τον ΟΦΗ, όπως δηλώνουν οι Μπαρντακτζιάν και Γκόνας.

KTEO Κρήτης

Οι δύο 20χρονοι αθλητές της ηρακλειώτικης ομάδας παραχώρησαν δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του τμήματος βόλεϊ για τα παιχνίδια που θα γίνουν στη Θεσσαλονίκη (14-16 Οκτωβρίου).

Αναλυτικά όσα αναφέρονται στην ιστοσελίδα του ΟΦΗ:

H ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ ανεβάζει στροφές, για τα παιχνίδια του Λίγκ Καπ Νίκος Σαμαράς, που θα γίνουν 14-16/10 στη Θεσσαλονίκη.

Δυο φετινά μεταγραφικά αποκτήματα του ΟΦΗ, ο 20χρονος πασαδόρος Γρηγόρης Μπαρντακτζιάν και ο 20χρονος ακραίος Νίκος Γκόνας, μίλησαν στην επίσημη σελίδα της ομάδας βόλεϊ του ΟΦΗ, ofivolleyball.gr για τις εντυπώσεις τους απο την προετοιμασία και την ετοιμότητα του ΟΦΗ, για τα πρώτα επίσημα παιχνίδια που πλησιάζουν.

“Είναι μια καλή ευκαιρία για μας, τα παιχνίδια αυτά, ώστε να δοκιμάσουμε τις δυνάμεις μας” επισημαίνει ο 20χρονος πασαδόρος του ΟΦΗ Γρηγόρης Μπαρντακτζιάν.

“Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό, όπως και ο προπονητής, που μας βοηθάει πολύ να βελτιωθούμε. Γίνεται δουλειά υψηλού επιπέδου και είμαι αισιόδοξος για την ομάδα” συμπληρώνει.

Ο Γρηγόρης, ξεκαθαρίζει το…μυστήριο και για το όνομα του.

Οπως μας λέει “είναι Μπαρντακτζιάν. Ο πατέρας μου είναι Αρμένης και η μητέρα μου απο την Θεσσαλονίκη. Εγώ έζησα και μεγάλωσα στην Καβάλα” μας επισημαίνει, ο νεαρός αθλητής του ΟΦΗ.

Ο 20χρονος ακραίος Νίκος Γκόνας, ένα ακόμη νέο πρόσωπο, του φετινού ΟΦΗ, τονίζει με την σειρά του, για την δουλειά που γίνεται στον ΟΦΗ αυτήν την εποχή.

Οπως λέει “κάθε μέρα βελτιωνόμαστε. Δουλεύουμε σκληρά. Μαθαίνουμε καινούργια πράγματα από τον κόουτς. Εχουμε δυνατή ομάδα”.

Οσο για τα πρώτα επίσημα παιχνίδια για το Λιγκ Καπ, τονίζει ότι “θα παίξουμε για το καλύτερο. Στόχος μας είναι να περάσουμε στην επόμενη φάση”.

 

manolikakis

Rabona ad