ΟΦΗ: «More than football»

ΟΦΗ | 31 Ιουλίου 2021, 18:48

Ο ΟΦΗ άρχισε δυναμικά τη συνεργασία του με το European Football for Development Network (EFDN) τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα Φιλίας στο φιλικό με τη Ναϊμένγκεν.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Φιλίας, που έχει καθιερωθεί στις 30 Ιουλίου, ο ΟΦΗ σε συνεργασία με τη Ναϊμένγκεν και το EFDN, έστειλε μήνυμα υπογραμμίζοντας τη σημασία της φιλίας και τονίζοντας τι είναι αυτό που ενώνει όλους μας.

Πριν την έναρξη του φιλικού αγώνα με τη Ναϊμένγκεν, οι ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο κρατώντας ένα πανό με το μήνυμα “More than Football” και παράλληλα οι αρχηγοί των δυο ομάδων φορούσαν σχετικά περιβραχιόνια.

Η ενημέρωση της Κρητικής ΠΑΕ αναφέρει σχετικά με την κοινωνική δράση:

«O ΟΦΗ, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Φιλίας, πραγματοποίησε την πρώτη του δράση σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό δίκτυο European Football for Development Network, του οποίου είναι μέλος αλλά και την γηπεδούχο, N.E.C. Nijmegen.

➝ Πριν την έναρξη του χθεσινού (30/07) φιλικού, οι ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων σήκωσαν ένα πανό με το μήνυμα “More than football”, ενώ ο αρχηγός της ομάδας μας, Κώστας Γιαννούλης εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο φορώντας ένα T-shirt με το ίδιο μήνυμα.

➝ Παράλληλα, τόσο εκείνος όσο και ο αρχηγός της N.E.C. αγωνίστηκαν φορώντας σχετικά περιβραχιόνια.»

Το EFDN είναι ένα Ευρωπαϊκό δίκτυο, το οποίο αριθμεί περισσότερα από 100 μέλη, μεταξύ των οποίων μερικές από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης, με κοινή πεποίθηση ότι το ποδόσφαιρο έχει τη δύναμη να αλλάζει τις ζωές των ανθρώπων προς το καλύτερο.

Estrella
Papantonakis Cards
Minetta Car Pack

Rabona ad