Ο ΟΦΗ επικράτησε με 3-1 σετ του Πανιωνίου στον “τελικό των τελικών” και επιστρέφει στη Volley League.
Στην ανακοίνωσή της η ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ κάνει λόγο για δικαίωση και επισημαίνει ότι η ομάδα επιστρέφει στην Volley League σοφότερη και πιο ισχυρή. Η ανακοίνωση του ΤΑΑ ΟΦΗ αναφέρει:
«Δικαίωση, για την ομάδα μας! Δικαίωση, για τον πρόεδρο μας! Δικαίωση, για τον φανταστικό κόσμο μας! Όλοι μαζί, γράψαμε μια ακόμη χρυσή σελίδα, για το σύλλογο μας! Αυτή, η εκπληκτική ατμόσφαιρα, στο κατάμεστο σπίτι μας, είναι μια ακόμη άνοδος, για την ομάδα μας.
Αυτή η υπέροχη εικόνα από το “παλατάκι” μας, που ταξίδεψε σε όλη την Ελλάδα, είναι παρακαταθήκη, για το μέλλον και δείχνει το μεγαλείο του ΟΦΗ! Σήμερα γιορτάζουμε και από αύριο σχεδιάζουμε! Επιστρέφουμε στην Volley League σοφότεροι και πιο δυνατοί!»
Νίκος Αντωνιάδης (προπονητής ΟΦΗ): «Πήραμε αυτό που αξίζαμε, δεν μπορέσαμε να πάρουμε την πρώτη θέση, πήραμε τη δεύτερη. Αποκλείσαμε τον Άρη και πήγαμε στους τελικούς με τον Πανιώνιο, που ήταν εξαιρετική ομάδα και μας ζόρισε πολύ.
Η άνοδος αυτή, μας δικαίωσε. Το θέλαμε πολύ. Ξεπεράσαμε πολλές δυσκολίες, όλη τη χρονιά. Είναι η δεύτερη φορά, που το ζω αυτό. Το είχα ζήσει και με την Ορεστιάδα. Είμαι ευχαριστημένος και ικανοποιημένος, γιατί αυτοί που με εμπιστεύτηκαν, τους ανταπέδωσα και εγώ την άνοδο. Ο κ. Δανδάλης και η διοίκηση συνολικά.
Είχαμε δύσκολη χρονιά. Αργήσαμε στον σχεδιασμό μας, δεν ξέραμε αν θα παίξουμε Pre League ή Volley League. Χάσαμε παίκτες, αλλά παρ’ όλα αυτά φτιάξαμε, μια πολύ καλή ομάδα και καταφέραμε να πετύχουμε το στόχο μας. Είναι νωρίς να πούμε, για του χρόνου. Θα δει η διοίκηση, τα θέματα αυτά. Το σημαντικό είναι ότι η ομάδα ανέβηκε.»
Γιάννης Δανδάλης (πρόεδρος ΟΦΗ): «θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια μου, που στηρίζει αυτήν την προσπάθεια. Δεν είναι εύκολο. Καλώ φίλους του ΟΦΗ, που θέλουν και μπορούν να βοηθήσουν, να έρθουν κοντά μας και να μπορέσουμε να ζήσουμε ακόμα μεγαλύτερες στιγμές στην Volley League.
Αυτό δεν μπορεί να είναι one man show. Χρειάζονται συμπαίκτες. Καλώ όποιον θέλει και μπορεί να βοηθήσει. Οι πόρτες μας είναι ανοιχτές σε όλους. Για να μπορεί αυτή η ομάδα, να μην παλεύει κάθε χρόνο μόνο για να αποφύγει τον υποβιβασμό. Δεν το αξίζει αυτό, το σωματείο μας.
Είναι πολλά χρόνια που μια ομάδα που υποβιβάστηκε, από την μεγάλη κατηγορία, ανεβαίνει την επόμενη χρονιά. Συνήθως οι ιδιοκτήτες απογοητεύονται και οι ομάδες διαλύονται, κάποιες εξαφανίζονται τελείως.
Εμείς παρά την πίκρα του υποβιβασμού, ήταν και ένα προσωπικό στοίχημα. Κάναμε μεγάλο αγώνα, όλο αυτόν τον καιρό με υπομονή. Είχαμε ατυχίες, αλλά τα καταφέραμε. Ο ΟΦΗ άξιζε να είναι στην Volley League.
Δεν θέλω φυσικά να μειώσω την αξιόμαχη ομάδα του Πανιωνίου. Τέτοιες ομάδες αξίζουν να είναι στη μεγάλη κατηγορία. Εμείς είχαμε βάλει από την αρχή τον πήχη ψηλά. Νιώθουμε μία δικαίωση. Σήμερα ήταν ο τελικός. Ζούμε ή πεθαίνουμε. Ήμουν σίγουρος ότι θα γεμίσει το γήπεδο.
Ευχαριστώ τους οργανωμένους και τους απλούς φιλάθλους, για τη βοήθεια του σε όλο το παιχνίδι. Η ατμόσφαιρα ήταν φανταστική. Εμείς παίζαμε σε άδειο γήπεδο, αλλά πιστεύω ότι αυτό, θα αλλάξει.
Στοίχημα μας, για την επόμενη μέρα να κρατήσουμε αυτόν τον κόσμο και να πούμε κάποια στιγμή ότι είναι μικρό το γήπεδο μας. Τώρα πανηγυρίζουμε. Δεν μπορείς να κάνεις σκέψεις αν δεν έχεις τελειώσει.
Από αύριο θα πιάσουμε δουλειά, για το σχεδιασμό της ομάδας, τη νέα σεζόν. Θέλουμε να κρατήσουμε τα περισσότερα παιδιά που ανέβασαν την ομάδα. Και να κάνουμε 2-3 ποιοτικές κινήσεις, ώστε να δημιουργήσουμε ένα κορμό, που θα βοηθήσει και στην ομοιογένεια της ομάδας, τα επόμενα χρόνια.»











