Οδεύει στη Γ’ Εθνική ο Αγρ. Αστέρας

Football League 8 Ιουλίου 2017, 19:18

Μία από τις ομάδες που για μεγάλο διάστημα ξεχώρισαν στη Football League, ο Αγροτικός Αστέρας, οδεύει πλέον προς τη Γ’ Εθνική, μετά τις διοικητικές εξελίξεις που (δεν) υπήρξαν.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο πρόεδρος των “σταχυοφόρων” Ηλίας Θεοδωρίδης με γραπτή του δήλωση ενημέρωσε ότι δεν “προχώρησε” το θέμα της απόκτησης των μετοχών της ομάδας σε δύο ιδιώτες και έτσι από τη Δευτέρα (10/07) ξεκινάει η εκκαθάριση της ΠΑΕ.

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

Μετά από ένα χρονικό διάστημα αναμονής τριάντα περίπου ημερών για να δρομολογηθεί η επόμενη ημέρα στην ΠΑΕ Αγροτικός Αστέρας 1932, όπως ήταν προγραμματισμένη, θα ήθελα σε συνέχεια της προηγούμενης γραπτής τοποθέτησής μου να σημειώσω:

Ενδιαφέρον για την απόκτηση των μετοχών της ομάδας έδειξαν δύο ιδιώτες ωστόσο δεν μπορέσαμε να βρούμε την κοινή συνισταμένη για να προχωρήσει η πώλησή τους.

Τη Δευτέρα (10/7) ξεκινάει η διαδικασία για την εκκαθάριση της ΠΑΕ Αγροτικός Αστέρας 1932 με το νομικό σύμβουλο της ομάδας αλλά και το φοροτεχνικό να είναι ενημερωμένοι για τις κινήσεις που θα πρέπει να ακολουθηθούν.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Αγροτικός Αστέρας 1932 και αδερφό μου Δημήτρη και τις οικογένειές μας. Ευχαριστώ ιδιαίτερα το Γιώργο Βράκα που ήταν δίπλα μου αυτά τα πέντε χρόνια βοηθώντας τόσο εμένα όσο και την ομάδα. Επίσης τα μέλη του Δ.Σ. που βρέθηκαν δίπλα μου κατά τη διάρκεια της θητείας μου στην προεδρία της ομάδας. Τους υπαλλήλους που εργάστηκαν με ζήλο, τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές που φόρεσαν τη φανέλα της ΠΑΕ Αγροτικός Αστέρας 1932 και πίστεψαν στον όνειρό μου για τη δημιουργία των προϋποθέσεων ώστε να φτάσει στις υψηλότερες θέσεις των τελευταίων χρόνων.

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Αγροτικός Αστέρας 1932

Ηλίας Θεοδωρίδης

 

Estrella
xoriatiko
Papantonakis Cards