Όχι ένα, αλλά δύο αριστερά μπακ στον Απόλλωνα

Γ' Εθνική | 24 Αυγούστου 2023, 18:48

Ο Ηλίας Κιρκιλιανίδης και ο Σέρτζιο Λαμάι αποτελούν ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα Σμύρνης, ο οποίος "κλείδωσε" την αριστερή του πλευρά ανασταλτικά.

Η ανακοίνωση αναφέρει σχετικά:

«Με τον Ηλία Κιρκιλιανίδη και τον Σέρτζιο Λαμάι, κλείδωσε η αριστερή αμυντική γραμμή του Απόλλωνα Σμύρνης. Ο Ηλίας, με ύψος 193 εκατοστά και παρ’ όλο το ύψος του, διαθέτει ταχύτητα και κυρίως εξαιρετική τεχνική κατάρτιση, συμφώνησε και θα φορέσει τη φανέλα της ομάδας μας στη νέα σεζόν. Με καταγωγή από τη Βέροια, ο Ηλίας, έκανε μια πολύ καλή σεζόν με τα χρώματα της ΑΕΠ Κοζάνης, καθώς ήταν βασικός και αναντικατάστατος.

Η απόδοση του τράβηξε το ενδιαφέρον πολλών ομάδων, βρέθηκε στην Τσεχία κοντά στο να υπογράψει, η PPA όμως, τον έπεισε για το νέο πρότζεκτ του Απόλλωνα Σμύρνης και ο πανύψηλος αμυντικός θα είναι μέλος της νέας προσπάθειας.

Στην αριστερή πλευρά αγωνίζεται και ο Σέρτζιο Λαμάι και το ενδιαφέρον είναι ότι ο Σέρτζιο έχει περάσει από τις ακαδημίες μας. Διακρίνεται για το δυναμικό του παιγνίδι, στα 24 του και με αρκετές εμπειρίες ήδη στο παλμαρέ του, αναμένεται να βοηθήσει ιδιαίτερα. Τελευταία του ομάδα ο Ιαλυσός Ρόδου.

Έτσι η αριστερή μας πλευρά, από τις πιο σημαντικές στο μοντέρνο ποδόσφαιρο, διαθέτει δυο αξιόλογα όπλα, έχοντας ήδη και την ανάλογη εμπειρία και κυρίως τις δυνατότητες για μία καλή καριέρα. Ο Απόλλωνας Σμύρνης, τους καλωσορίζει στην οικογένεια του Απόλλωνα.»

Estrella
Stathakis Theodoros
Papantonakis Cards
Gyrothalassia
KTEO Κρήτης
Nymfi-Restaurant
Auto KCS
/blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad