ΟΧΕ: «Ο Τάσος θα παίζει χάντμπολ στον παράδεισο»

Χάντμπολ 19 Φεβρουαρίου 2023, 18:45

Συμμετέχει στο πένθος για τον θάνατο του Τάσου Ξεκουκουλωτάκη η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος. «Καλό σου ταξίδι στη γειτονιά των αγγέλων» τον αποχαιρετά.

KTEO Κρήτης

Ποδοσφαιριστής της Άμιλλας είναι ο 20χρονος θύμα τροχαίου που έχασε τη ζωή του σε τραγικό δυστύχημα στο Ακρωτήρι. Αυτός είναι ο Τάσος Ξεκουκουλωτάκης…

Ποδοσφαιριστής της Αμιλλας ο 20χρονος θύμα τροχαίου

Απέραντη θλίψη στις τάξεις του Χανιώτικου ποδοσφαίρου έχει προκαλέσει το τραγικό γεγονός του θανάτου του Τάσου Ξεκουκουλωτάκη σε τροχαίο δυστύχημα.

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις για Ξεκουκουλωτάκη

Ο Μάκης Σωφρόνογλου με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρετά τον άτυχο Τάσο Ξεκουκουλωτάκη ο οποίος έφυγε πρόωρα το βράδυ του Σαββάτου (18/2).

Το συγκινητικό “αντίο” του Σωφρόνογλου στον Ξεκουκουλωτάκη

Ο Ξεκουκουλωτάκης πέρα από το ποδόσφαιρο ασχολούνταν και με το χάντμπολ αγωνιζόμενος στον Ωρίωνα. Η συλλυπητήρια ανακοίνωση της ΟΧΕ αναφέρει σχετικά:

«Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος με απέραντη θλίψη ανακοινώνει ότι ο 19χρονος αθλητής του Ωρίωνα Χανίων Τάσος Ξεκουκουλωτάκης έφυγε από τη ζωή σήμερα τα ξημερώματα σε τροχαίο δυστύχημα.

Ο Τάσος υπηρετούσε τη στρατιωτική του θητεία στην 1η Μοίρα Αλεξιπτωτιστών στο Μάλεμε Χανίων, κάνοντας ένα μικρό διάλλειμα από το χάντμπολ το οποίο αγάπησε και έπαιζε από μικρή ηλικία.

Περίμενε πως και πώς να επιστρέψει στις προπονήσεις, στους συμπαίκτες του και τους προπονητές του…

Αθλητής του Ωρίωνα Χανίων από την κατηγορία των μίνι, ο Τάσος συμμετείχε στα πανελλήνια πρωταθλήματα του χάντμπολ και του μπιτς χάντμπολ, ενώ είχε κληθεί και στις προεθνικές ομάδες μικρών ηλικιών.

Ο Πρόεδρος Κώστας Γκαντής, τα μέλη του Δ.Σ. της ΟΧΕ, ο Α’ Αντιπρόεδρος της ΕΟΕ Στέλιος Αγγελούδης, το προσωπικό και το γραφείο Τύπου της Ομοσπονδίας εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη και τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στους γονείς και τα δύο μεγαλύτερα αδέρφια του Τάσου, καθώς και στην ομάδα του, τον Ωρίωνα Χανίων.

Τάσο, τώρα θα παίζεις το αγαπημένο σου χάντμπολ στον παράδεισο υπό τις οδηγίες σπουδαίων προπονητών που τους άρεσε πολύ να δουλεύουν με νέα παιδιά.

Καλό σου ταξίδι στη γειτονιά των αγγέλων.»

manolikakis

Rabona ad