Ο Ζντράβκοβιτς χάρισε την 4η νίκη στη Θύελλα

Μινώταυρος Θύελλα Καλαθενών | 14 Ιανουαρίου 2023, 18:42

Το γκολ από τον Μάριο Ζντράβκοβιτς για λογαριασμό της Θύελλας έκρινε το παιχνίδι στο Καστέλι σε βάρος του Μινώταυρου με σκορ 1-0.

Oinolatris

Η ομάδα από τις Καλάθενες κατάφερε να επικρατήσει σ’ ένα παιχνίδι που δεν είχε τις πολλές φάσεις, φτάνοντας έτσι στην 4η νίκη της, ενώ ο Μινώταυρος γνωρίζει στον αντίποδα την 4η ήττα του.

Το γκολ σημειώθηκε στο 51ο λεπτό όταν από φάουλ που εκτελέστηκε, η άμυνα των παικτών του Μινώταυρου δεν μπόρεσε να απομακρύνει τη μπάλα, αυτή έφτασε στα πόδια του Ζντράβκοβιτς που με κοντινό πλασέ νίκησε τον Πρωτοπαπαδάκη.

Ο Μινώταυρος είχε κλασική ευκαιρία στο ξεκίνημα του αγώνα για να προηγηθεί, ενώ χάθηκαν επίσης ευκαιρίες με τους Δαμανάκη και Περδικάκη.

Διαιτητής: Μισαηλίδης. Βοηθοί: Αναστασάκης – Πολυθοδωράκης

Θύελλα Καλαθενών (Σπύρος Αρτζουχαλτζής): Τσαβαρής, Μαργαριτάκης, Κουτσοποδιώτης, Ρενιέρης Β. (64’ Νικηφόρος), Ζντράβκοβιτς, Τζήμος (52’ Σιδερής), Λουβιτάκης Σ., Ρενιέρης Ν. (85’ Κοντραλίου), Ρενιέρης Α., Λουβιτάκης Ι., Λουβιτάκης Εμμ.

Μινώταυρος (Βασίλης Κούτας): Πρωτοπαπαδάκης, Δαμανάκης, Θάνος, Νταγιάκος (75’ Σεληνιωτάκης), Χατζής (75’ Σούλκε), Ζαγκουντίνος, Περδικάκης, Αλεξάκης (50’ Γιαννακίδης), Μαξίμ (58’ Ξεκουκουλωτάκης), Βόρφι, Ανδρουλάκης (58’ Λαβράνος)

Φωτ. από τη σελίδα της Θύελλας

 

Estrella
Oneirochora
Digital Print Shop
Group 24 Security
Crepaland Greece
Digenakis
Crepe Factory Chania

Rabona ad