Ο Βελ. Βαρουξάκης για το ντεμπούτο του με τον Ρεθυμνιακό

Γ' Εθνική 14 Απρ 2021, 22:43

Το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ρεθυμνιακού έκανε με την έλευσή του στην ομάδα ο Βελισάριος Βαρουξάκης. Ο Χανιώτης μέσος μιλά για τα συναισθήματα του στο athlitiko μετά μάλιστα τη νίκη επί του Αστέρα Ρεθύμνου στο γειτονικό ντέρμπι...

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο Βαρουξάκης αναφέρεται στις πρώτες του εντυπώσεις από τη στιγμή της ένταξής του στον Ρεθυμνιακό, τον οποίο χαρακτηρίζει οργανωμένο σωματείο. Παράλληλα, δεν παραλείπει να αναφερθεί στην Παλαιόχωρα, με την οποία πήρε το “βάπτισμα του πυρός” στην κατηγορία πριν από μερικούς μήνες.

Για το ντεμπούτο του που συνδυάστηκε με νίκη στο τοπικό ντέρμπι με τον Αστέρα Ρεθύμνου: «Ηταν μία πολύ σημαντική νίκη η οποία συνδυάστηκε με το ντεμπούτο μου. Μία νίκη που εκτός από το βαθμολογικό κομμάτι μας δίνει και ψυχική δύναμη για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε με καλά αποτελέσματα μετά από αυτή τη μεγάλη αποχή».

Για τις πρώτες του εντυπώσεις και την ένταξή του στην ομάδα του Ρεθυμνιακού: «Ο Ρεθυμνιακός είναι μια οργανωμένη, με καλό τεχνικό επιτελείο και ένα καλό σύνολο παικτών. Με πολλή δουλειά μπορούμε να είμαστε μία καλή και ανταγωνιστική ομάδα».

Για το παιχνίδι που ακολουθεί με τον ΑΟΑΝ: «Το παιχνίδι με τον ΑΟΑΝ που ακολουθεί, είναι σημαντικό και δύσκολο. Πρόκειται για μία καλή ομάδα που πρέπει να προσέξουμε για να φύγουμε με ένα θετικό αποτέλεσμα και να δώσουμε συνέχεια στη νίκη μας με τον Αστέρα».

Για τις συμμετοχές που καταγράφει σε νεαρή ηλικία (γενν. 2002): «Είναι πολύ σημαντικό που σε αυτή την ηλικία μπορώ να παίρνω ευκαιρίες στην Γ’ Εθνική, ένα πρωτάθλημα που το βλέπει αρκετός κόσμος. Με υγεία, πολλή δουλειά και σωστή διαχείριση με τα παιχνίδια στην πορεία, πιστεύω ότι θα μπορέσω να εξελιχθώ σαν ποδοσφαιριστής, για να κάνω σιγά σιγά να το βήμα παραπάνω».

Για την παρουσία του στην Παλαιόχωρα με την οποία αγωνίστηκε πρώτη φορά στην Γ’ Εθνική και πόσο αυτή τον βοήθησε: «Εννοείται πως η Παλαιόχωρα ήταν ένα σημαντικό βήμα για την αρχή μου σε αυτή την κατηγορία, αφού εκεί έκανα τις πρώτες μου συμμετοχές. Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους που με στήριξαν στο διάστημα της παρουσίας μου και με βοήθησαν να πάρω την ευκαιρία».

Επιμέλεια: Νεκτάριος Ανδρεαδάκης

 

Estrella
Auto KCS
agrosimvouli-300x250

Rabona ad