Ο Βασίλης Κούτας κάνει τον απολογισμό του Μινωταύρου

Μινώταυρος | 3 Μαΐου 2023, 20:53

Το ταμείο για την χρονιά που ολοκληρώθηκε μιας και ο Μινώταυρος έδωσε το τελευταίο του φετινό παιχνίδι στη Σούδα απέναντι στον Απόλλωνα, κάνει ο Βασίλης Κούτας.

Oinolatris

Ο προπονητής της ομάδας των Μουρνιών στέκεται στους τραυματισμούς και στις απουσίες που υπήρξαν κατά τη διάρκεια της φετινής χρονιάς, αλλοιώνοντας όπως σημειώνει τον ρυθμό που είχε αποκτήσει έως τότε ο Μινώταυρος, από την άλλη στέκεται στην ένταξη των νέων ποδοσφαιριστών από το τμήμα της Κ16 στην πρώτη ομάδα.

«Γνωρίζουμε και εμείς και οι άνθρωποι του συμβουλίου τι πρέπει να γίνει για να δυναμώσει ο Μινώταυρος και να διεκδικήσει πράγματα μέσα σε όλη την αγωνιστική περίοδο. Ελπίζω να γίνουν και να είναι η ομάδα πολύ πιο ανταγωνιστική τη νέα σεζόν», επισημαίνει ο έμπειρος τεχνικός.

Αναλυτικότερα η τοποθέτησή του:

«Γνωρίζαμε ότι θα είναι μια μεταβατική περίοδος για όλους, διοίκηση, προπονητές, ποδοσφαιριστές. Δουλέψαμε πολύ καλά μέχρι και τα τέλη του Ιανουαρίου και πιστεύω ότι είχαμε μια πολύ καλή παρουσία σε όλα τα παιχνίδια. Παίξαμε σωστό ποδόσφαιρο και παρουσιάσαμε πολλά στοιχεία, που ήρθαν μέσα από τη δουλειά στις προπονήσεις.

Δυστυχώς στο ποδόσφαιρο υπάρχουν και παράγοντες που είναι δύσκολο κυρίως στο ερασιτεχνικό να μπορέσεις να τους πολεμήσεις. Πρώτα, οι δύο πολύ σημαντικοί τραυματισμοί των Παπαδάκη και Σεληνιωτάκη. Η απουσία για μεγάλο διάστημα των Ζαγκουντίνου, Μαξίμ και Σούλκε δεν μας έδωσαν το δικαίωμα να μπορέσουμε να συνεχίσουμε στους ίδιους ρυθμούς. Τα παιδιά που έδιναν το παρών προσπάθησαν πάρα πολύ, αλλά χάσαμε πολλά στοιχεία που είχαν αρχίσει να μας δίνουν μια ταυτότητα.

Επειδή όμως μέσα από τα δύσκολα ψάχνουμε τις ευκαιρίες για κάτι καλό και αισιόδοξο ήρθαν τα νέα παιδιά από την Κ16, οι Καυκαλάς, Φιωτάκης, Πουλιδάκης, Χατζάκης και Σακουάλος, να πάρουν χρόνο στις προπονήσεις και στους αγώνες με πάρα πολύ καλή παρουσία.

Γνωρίζουμε και εμείς και οι άνθρωποι του συμβουλίου τι πρέπει να γίνει για να δυναμώσει ο Μινώταυρος και να διεκδικήσει πράγματα μέσα σε όλη την αγωνιστική περίοδο. Ελπίζω να γίνουν και να είναι η ομάδα πολύ πιο ανταγωνιστική τη νέα σεζόν.

Εύχομαι υγεία, καλό καλοκαίρι και να γυρίσουμε με όρεξη στους αγωνιστικούς χώρους».

Estrella

Rabona ad