Ο βασικός Παπαδόπουλος και η επένδυση των “μικρών”

Ηρακλής Νεροκούρου | 7 Νοεμβρίου 2020, 15:59

Για μία ακόμα χρονιά, ο Ηρακλής Νεροκούρου ρίχνει το βάρος στην Ακαδημία. Αυτό αποδεικνύεται επί του πρακτέου στο ξεκίνημα αυτής της σεζόν...

Ο Ηρακλής μέχρι τη διακοπή κατάφερε γενικά να παρουσιάσει μία αρκετά καλή εικόνα στα πρώτα πέντε παιχνίδια που έδωσε σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Είχε δηλαδή απολογισμό τρεις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα και δη από τον ισχυρό Απόλλωνα.

Η ομάδα των Νεροκούρου, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, στοχεύει ξανά στο όσο δυνατόν υψηλότερο πλασάρισμα στη βαθμολογία.

Ωστόσο, το δεύτερο “στοίχημα” για τον Ηρακλή είναι να συνεχίσει με την ίδια παραγωγικότητα στην ανάδειξη νεαρών παικτών από την Ακαδημία.

Αυτή τη “συνταγή” στηρίζει και φέτος, έχοντας δώσει την ευκαιρία σε αρκετούς νεαρούς να καθιερώνονται σιγά σιγά στην 11άδα.

Ενα από τα παιδιά που έχουν ξεχωρίσει μέχρι στιγμής είναι ο Γιώργος Παπαδόπουλος. Ο 15χρονος ποδοσφαιριστής (γενν. 2005) αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος και είναι ενδεικτικό ότι ο Σπύρος Γαλάνης τον έχει ξεκινήσει βασικό και στα πέντε παιχνίδια.

Ο Παπαδόπουλος διακρίνεται δεξιά, δίπλα στον Καράκη.

Ο Γιώργος Κορωνάκης είναι ένας ακόμα πιτσιρικάς από την Ακαδημία που έχει πάρει ευκαιρίες. Πρόκειται για 16χρονο (2004) αριστερό μπακ, με τέσσερις συμμετοχές, όλες ως αλλαγή.

Ενα ακόμα παιδί του 2004, ο Μάνος Γλυνιαδάκης έκανε το ντεμπούτο του και ως βασικός μάλιστα, στο τελευταίο παιχνίδι με τη Δόξα Παχιανών πριν από μία εβδομάδα.

Για τον Ηρακλή υπάρχουν και άλλα παιδιά που ακολουθούν και τα οποία είτε δεν έχουν αγωνιστεί ακόμα είτε έχουν δοθεί δανεικοί για να πάρουν παιχνίδια.

Πρόκειται για τους 16χρονους (2004) Σταθάκη, Παπαφιλιππάκη που δεν έχουν πάρει ακόμα το “χρίσμα” και τον Βλαστάκη που είναι δανεικός στην Ασπίδα.

Η ουσία είναι ότι ο Ηρακλής Νερ. δείχνει να στηρίζει τα δικά του παιδιά, εξού και το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος των παικτών, προέρχεται από τα “σπλάχνα” της ομάδας…

Νεκτάριος Ανδρεαδάκης

Mikel Chania Delivery
pallas""
Antonis Garden
Digenakis
Nymfi-Restaurant

Rabona ad