Ο Τζωρτζάκης για άτομα που «με περιμένουν στην γωνία για το πρώτο μου στραβοπάτημα»!

Ποδηλασία | 30 Μαΐου 2021, 23:13

Εντύπωση προκαλεί η αναφορά του Πολυχρόνη Τζωρτζάκη μετά την εξαιρετική του παρουσία στο Γύρο Εσθονίας όπου κατάφερε να κατακτήσει την 3η θέση στη γενική κατάταξη.

Ο Χανιώτης πρωταθλητής ποδηλασίας επιβεβαίωσε σε αυτούς τους αγώνες ότι είναι ικανός για μεγάλα πράγματα, μεταξύ άλλων και στους Ολυμπιακούς Αγώνες που ακολουθούν.

Από την άλλη σημειώνει ότι αυτή του την εμφάνιση την αφιερώνει σε αυτούς κυρίως που δεν τον πιστεύουν, λέγοντας πως βρίσκονται στην γωνία για το πρώτο του στραβοπάτημα. «Με έχετε κουράσει περισσότερο και απ’ το δυσκολότερο βουνό», γράφει ο Τζωρτζάκης σε μια έκρηξη ψυχής σε ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, πάντως ν’ αναφέρεται σε ποιον ή ποιους εννοεί…

Ακολουθούν όλα όσα σημειώνει…

Γύρος Εσθονίας UCI 2.1 🥉🇪🇪

Πρώτο βάθρο της καριέρας μου σε αγώνα κατηγορίας UCI 1, αυτή η εμφάνιση είναι αφιερωμένη σε όσους πιστεύουν σε εμένα αλλά κυρίως σε αυτούς που ΔΕΝ πιστεύουν σε εμένα, σε αυτούς που περιμένουν στην γωνία για το πρώτο μου στραβοπάτημα. Με έχετε κουράσει περισσότερο και απ’ το δυσκολότερο βουνό.

Μετά και την 3η θέση στο πρώτο ετάπ του γύρου απόστασης 195χλμ. απ’ την πρωτεύουσα Ταλίν έως το Ταρτού, σειρά είχε ένα απαιτητικό σιρκουί στην πόλη του Ταρτού συνολικής απόστασης 160χλμ. με ένα πολύ δύσκολο κομμάτι πλακόστρωτου που το κάναμε 16 φορές, προσπάθησα να επιτεθώ και να διεκδικήσω την νίκη στον γύρο αλλά απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα του πρωτοπόρου της κατάταξης (εθνική ομάδα Εσθονίας) ήταν πολύπλοκο να τα καταφέρω. Τελικά τερμάτισα έκτος στο δεύτερο και τελευταίο ετάπ του γύρου που με κράτησε στην 3η θέση της γενικής κατάταξης, στον ίδιο χρόνο με τον δεύτερο.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ στην Hellenic Olympic Committee για την στήριξη που μου παρέχει αυτή την προ-ολυμπιακή περίοδο και βέβαια στους “δικούς μου” ανθρώπους που με βοηθάνε έμπρακτα και είναι εκεί στα καλά αλλά κυρίως στα δύσκολα, ξέρουν ποιοι είναι.

karta antonis garden
JoyMachine

Rabona ad